Şimdi Ara

Ekran kartı BIOS güncelleme hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. ASUS RX580 STRIX 8GB versiyonuna ATI Flash ile internetten indirdiğim BIOS'u force flash yapmak gibi bir hata ettim. Şimdi o ekran kartı ile PC açılmıyor. Neyse ki BIOS'u flash yapmadan önce yedeğini almıştım. Orijinal BIOS elimde var yani. Ben bu orijinal BIOS 'u nasıl tekrar yükleyeceğim karta? Ne yapmalıyım?
    Teşekkürler.



  • Bilgisayarınız o kartla güvenli modda açılıyorsa o kartı devre dılı bırakıp sonra windowsu normal başlatıp yedeklediğiniz bios u geri yükleyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski slot pci ekran kartlarından alıp 2 kartı da sisteme takarak açabilirsiniz. 580 i sistemin görmesi lazım. Ona göre yedek biosu yüklersiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durumda sistemden goruntu alamazsınız. Onboard ekran kartı varsa onunla yoksa da 2 nci bir pcıe slotunuz varsa oraya baska bir kart takıp sistemi onunla acacaksınız. Flashlamayı tekrar bu şekilde yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: summerhead

    Bu durumda sistemden goruntu alamazsınız. Onboard ekran kartı varsa onunla yoksa da 2 nci bir pcıe slotunuz varsa oraya baska bir kart takıp sistemi onunla acacaksınız. Flashlamayı tekrar bu şekilde yapabilirsiniz.

    Aynı karttan bir tane daha var. Daha detaylı şekilde anlatır mısınız? Hala çözemedim problemi.
    Lütfen biri yardımcı olsun. Kafayı yemek üzereyim saatlerimi aldı,yok. Brick olan GPU ile ne yaparsam yapayım Windows 'a gelemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.