Şimdi Ara

Ekran kartı problemi ati hd5730

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Lenovo Y560 bilgisayarımın ekran kartın aygıt yöneticisinden enable iken windows başlarken şifre sorma ekranına gelmiyor ve siyah ekranda kalıyor, eğer aygıt yöneticisinden ekran kartını disable edersem normal bir şekilde açılıyor, bütün driver güncellemelerini yaptım, defalarca format attım ama çözemedim, sorun sizce ne olabilir?

    Teşekkürler.



  • Bu arada, başlarda ekran kartı çalışmayı durdurdu hatası alıyordum zaman zaman daha sonra böyle oldu ve yakşaşık 4 5 aydır bu şekilde.
  • msconfig başlangıç sekmesinde ati ile ilgili birşey varsa kaldır.hatta herşeyi kaldır.öyle dene birde
  • Format atabildiğinize göre ekran dos ortamında stabil çalışmakla birlikte, problemin ekran kartı sürücüsü yüklendikten sonra meydana geldiği anlaşılıyor. Ekran kartınıza güncelleme değilde eskiye dönük sürücüsü, yani bu olay başgöstermeden evvel mevcut olan sürücüsü elinizde ise onu yükleyiniz. Bazen en yeni aygıt sürücüsünü yüklemek yarar yerine zarar getirmekte olup, stabil çalışan eski sürüm yazılımlar ile bu problemler rahatlıkla aşılabilmektedir. Güncel sürücüleri güzel bir unistal (uninstall tool benzeri) programı ile tamamen kaldırıp, eski sürücüsünü yüklemeniz probleminizi çözecektir diye düşünüyorum..Geçmiş olsun, kolay gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 10 Ekim 2013; 16:46:26 >
  • Teşekkür ederim, recovery yapmıştım o zaman sanırım ilk halindeki sürücüsü yüklenmişti ama sorun çözülmedi, bir daha denerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.