Şimdi Ara

Ekran kartı sorunu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartı'nın yuvası bozulduğundan dolayı kullanamıyorum, harici ekran kartımın yuvası bozulduğu için ekran kartımı kullanamıyorum, onboard (64 mb) ekran kartı var ama benim için yetersiz. Anakart üzerinde PCI yuvalarından ekran kartı takabilirmiyim bunun için ne gibi bir aparat gerekir?

    Anakart modeli:http://www.gigabyte.com.tr/products/mb/specs/ga-vm900m.html



  • Bu kadar bozuk bir anakarta aparat maparat yeni ekran kartı vs.. uydurmaya çalışacağına neden anakartı tamir ettirmiyor veya yeni bir anakart almıyorsun onu anlamadım ben. Yaratıcılık iyi ama pratiklikle dengesini kurabilmek lazım. Anakartın PCI-16x yuvasını tamir etmek çok zor birşey değil. Bol miktarda lehimleme angaryası dışında pek bir atraksiyonu yok. Büyük bir şehirde yaşıyorsan tamir yapan bilgisayarcı bulabilirsin. Küçük şehirlerden birindeysen yani anakart alıp huzura ermeni tavsiye edeceğim. Bildiğim kadarıyla yeni anakarttan daha ucuza bulamazsın aradığın türde bir şey.
  • Hocam pci ekran kartlari mevcut. bunlardan kullanabilirsiniz...
    peki ekran karti yuvaniz nasil bozuldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thunderwatcher


    Bu kadar bozuk bir anakarta aparat maparat yeni ekran kartı vs.. uydurmaya çalışacağına neden anakartı tamir ettirmiyor veya yeni bir anakart almıyorsun onu anlamadım ben. Yaratıcılık iyi ama pratiklikle dengesini kurabilmek lazım. Anakartın PCI-16x yuvasını tamir etmek çok zor birşey değil. Bol miktarda lehimleme angaryası dışında pek bir atraksiyonu yok. Büyük bir şehirde yaşıyorsan tamir yapan bilgisayarcı bulabilirsin. Küçük şehirlerden birindeysen yani anakart alıp huzura ermeni tavsiye edeceğim. Bildiğim kadarıyla yeni anakarttan daha ucuza bulamazsın aradığın türde bir şey.


    tamir ettirmeyi düşündüm bilgisayarı aldığım yere götürdüğümde bu tamir edilemez edilirse dahi çok uğraştırır diye kısacası 'onboard' üzerinden çalıştırayım dedi, bende tamam dedim, ama çile çekmeye devam ediyorum öğrenmek istediğim böyle bir aparat varmı? varsa ismi nedir bulabilirmiyim acaba? bulabilsem dahi performans oranı ne olur ne tür dengesizlikler çıkabilir?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 16 Şubat 2010; 17:16:01 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: exeter

    Hocam pci ekran kartlari mevcut. bunlardan kullanabilirsiniz...
    peki ekran karti yuvaniz nasil bozuldu?


    Ekran kartını takarken galiba (hayvan) gibi taktığımdan dolayı zarar görmüş. Bu pci ekran kartlarını nereden bulabilirim herhangi bir link verebilirmisiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makarov -- 16 Şubat 2010; 19:39:12 >
  • pci ekran kartları kullanbilrisiniz..
  • Beyler kısa araştırmanın ardından kökten değiştirmenin daha faydalı olacağına karar verdim, görüşleriniz için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: makarov

    Beyler kısa araştırmanın ardından kökten değiştirmenin daha faydalı olacağına karar verdim, görüşleriniz için teşekkürler.

    en güzelini yaparsınız...
  • Makarov bende 128mb fx5200 var. lazimsa irtibata gecebilirsin.
  • yok o kökten kopmle sistemini degistirecek bana kalırsa en iyisini yapıyor...
  • benim başımada geldi bide hani hakkaride yaşıorum yapacak kimse yok net üzerinden bi arkadaşa verdim adam sonra yaptımm dedi ama gene sorun çıkarttı en iyisii yenisiii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.