Şimdi Ara

Ekran kartı uyumluluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar dilerim. Bir kaç sorum olucaktı anakartım pegatron ipxsb-h61 bu anakartın dandik olduğunu biliyorum ancak asus gtx 750 ti alıp taksam sıkıntı çıkarırmı psu yeterli.



  • kendin de söylemişsin dandik diye ki gerçekten öyle.normalde anakartlar nadiren sorun çıkarırken o marka anakartlar daha çok sorun çıkarıyor.al tak dene çalışırsa çalışır buradan biz de bilemeyiz kartı beğenecek mi beğenmeyecek mi?işlemci güç kaynağı sorun değil demişsin ama akıl akıldan üstündür biz de bakalım.ben inanmıyorum casper makinede yeterli güç kaynağı olduğuna sonradan değiştirmediysen.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuoni

    kendin de söylemişsin dandik diye ki gerçekten öyle.normalde anakartlar nadiren sorun çıkarırken o marka anakartlar daha çok sorun çıkarıyor.al tak dene çalışırsa çalışır buradan biz de bilemeyiz kartı beğenecek mi beğenmeyecek mi?işlemci güç kaynağı sorun değil demişsin ama akıl akıldan üstündür biz de bakalım.ben inanmıyorum casper makinede yeterli güç kaynağı olduğuna sonradan değiştirmediysen.

    Hocam bütçem elverse anakartı da değiştiririm ancak şuan için imkansız psu konusunda tanıdık bir bilgisayarcı ucuz fiyata 450Watt psu takmıştı önceden
  • dandik bir marka takmamıştır umarım ama gtx750 ti zaten iyi güç kaynağı aramıyor pek onu çıkardık listeden.casper makineyse tek iyi koydukları şey işlemci o da yeterlidir.o zaman al kartı dene çalışırsa çalışır çalışmazsa iade edebiliyorsun 14 gün içinde ama netten alırsan.zaten bu şekilde yapacaksan mesele yok hemen al kartı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuoni

    dandik bir marka takmamıştır umarım ama gtx750 ti zaten iyi güç kaynağı aramıyor pek onu çıkardık listeden.casper makineyse tek iyi koydukları şey işlemci o da yeterlidir.o zaman al kartı dene çalışırsa çalışır çalışmazsa iade edebiliyorsun 14 gün içinde ama netten alırsan.zaten bu şekilde yapacaksan mesele yok hemen al kartı.

    Çok teşekkür ettim ilgilendiğiniz için. İyi günler keyifli forumlar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.