Şimdi Ara

ekran kartındaki oc nin tam anlamı nedir yardımcı olun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar başlıktaki gibi ekran kartının kutusuna oc edition yazıyor overclock yapılımı yoksa benim yapmam için uygun oldugunumu belirtiyo...cevaplarınız için teşekkurler

    asus geforce gtx 650 ti boost



  • Merhaba üzerinde O.C yazıyorsa, o ürün fabrikasyon olarak varsayılan hızın üstüne çıkartılmış bir ürün demektir. Örnek: kart normalde (standart modelleri) 800 mhz ise O.C olarak belirtilen modelleri ise fabrikada genellikle donanımsal olarak O.C li şekilde üretilir ve hızı 850 Mhz olur. (verdiğim mhz ler sadece örnekleme içindir) Bu O.C hem GPU nun potansiyeline bağlı olarak hemde markadan markaya hatta modelden modele farklılık gösterebilir. Ben kesinlikle zaten fabrikadan O.C yapılıp üretilmiş bir karta 2. bir defa O.C yapılmasını önermem hoşçakal.
  • bunu ögrenmek istiyordum... yaa acaba oc yapmak için uygun anlamınamı geliyor diye düşünmüştüm....eyw çok teşekkürler kardeşim...
  • faruk5851 kullanıcısına yanıt
    Her kart, barındırdığı gpu'nun potansiyelinin el verdiği ölçüde o.c'ye uygundur tabii ki. Büyük ihtimalle o kartı voltaj vermeden 1100 mhz civarlarına hızaşırtabilirsiniz.
  • Benim gigabyte gtx 650'in stok 1110 mhz çekirdek 5 ghz bellekler normal gtx 650, 1050 mhz ben 1110'un oldukça üstüne çıkarabiliyorum 1306 mhz core 5900 mhz memory şeklinde siz birden arttırmayın tabikide bilgilene bilgilene gidin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.