Şimdi Ara

Ekran kartları ucuzladı derken pc fiyatları uçmuş.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ekran kartları ucuzladı dedik, bi kart alıp ikinci elde bi pc toplayalım takılalım dedik.Sistemler almış başını gitmilş.Son 1 senede ekran kartları yarı yarıya ucuzlarken sistemler iki katına çıkmış.Pcye 1050ti'yi çakan 3.-4. nesil sistemleri 5-6-7bine itelemeye çalışıyor.Ekran kartsız sistem de yok gibi pek piyasada.Varsa bile yine saçma sapan rakamlara.Napacağız böyle ?




  • daha bugün yeğene 7100 liraya 5600g'li sistem aldım. ekran kartlı olsun istedim ama hala daha gt730lu sistemleri itelemeye çalışıyorlar. dedim bunu alayım bikaç ay sonra da düzgün ekran kartı alırız canavar olur
  • kangaetemo kullanıcısına yanıt

    5 Serisi AMD hazır sistem alıyorsanız dikkat edin adamlar ucuz olsun diye eski seri anakart koyuyor ama bios güncellemesi yapmıyor.Kayınpederime incehesaptan 5600g li sistem sipariş etmiştim yıl başından önce geldi kurmak için bugün gittim +310 tl ye 520 giriş seviyesi de vardı ama sadece çizim yapıyor gerek yok diye A320m li modeli aldım geçtim. Neyse sistemi kurmak için başladım sistem görüntü vermiyor başladım klasik kablo kontrolleri anakart kontrolü bellek kontrolü yok sıkıntı gözükmüyor.Jeton düştü acaba dedim böyle bir şey yapmış olabilirler mi evet yapmışlar . Asus EX-A320M-Gaming AMD A320 Soket anakarta amd 5600g takıp bios up yapmadan salmışlar sistemi.


    Şimdi 2 seçenek kalıyor tabi böyle durumda 1 eski seri işlemci bulup bios up yapmak .Çünkü anakart düşük seviye olduğundan sistemi açmadan up yapamıyorum. 2. Sistemi komple geri gönderip up yaptırıp geri almak. 2 şekilde de salaklık ve rezillik. Adamda heveslendi birazda mahçup olduk tabi biri bildiğiniz bir şeyde öneri istiyor sizde veriyorsunuz hop sistem patlıyor. Bu yüzden dikkat edin ya farkı verin A520M gibi bir şey alın yada telefonla sürekli sorun. Ben mesaj ve notlar bölümüne özellikle yazdığım halde dikkatte almamışlar.



    Ekleme

    Fiyat cuk ettiği için incehesaptan alta ki sistemi aldığınızı ön görerek yazdım.



    www.incehesap.com
    Nova APU | AMD Ryzen 5 5600G | 2 x 8 GB DDR4 | 480 GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/nova-apu-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50965/?hsu=56525,56529,56533,56541,56545



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 2 Ocak 2023; 18:31:38 >




  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    şaka gibi ama 320 çipseti güncellemeden göndermeleri . kutudan çıktığı gibi dümdüz birleştirip göndermişler   

  • Alkımm kullanıcısına yanıt

    aynen bu sistemi almıştım. acaba arkadaşınızınki gözden mi kaçtı çünkü böyle saçma bir şey yapmazlar diye umuyorum. hadi ben olsam hallederim de onlar anlamaz. a320 de yeter diye düşünmüştüm. en iyisi arayıp bir söyleyeyim

  • Sormayın kayınpederime aldık bunu alsak olur mu dedi yok dedim şunu alalım daha iyi. O sırada anakart seçenekleri de yoktu hiç aklıma gelmedi düz montaj yapıp gönderecekleri. Hatta konuya da ekleme yapayım bugün mail atmış teknik servis böyle bir problem olamaz siz klavye takın klavye ışıkları yanıyor mu kontrol edin diyor.  Yav olayla ne alakası var güncelleme yaptınız mı yazıyorum gerekli kontrol yapılmıştır diyor.Çok basit yaptık yada yapmadık. Tarafınıza gönderim yaptım kontrol edersiniz dedim 20 gün içinde gerekli işlemler yapılıp tarafınıza döneriz yazdılar. İlla iade edelim filan isteniyor herhalde , arkadaşın mesajı görünce direk ışık yandı kafamda ona da böyle göndermesinler.



    @kangaetemo


    Mesajınızı tesadüfen gördüm direk aklıma geldi zaten arayıp özellikle söyleyin gönder al problem çünkü.Ben satın alma bölümünde notlar kısmına yazmıştım gerekli güncellemeleri yaparak göndermenizi rica ediyorum diye. Hatta yapmazlar ya malum artık windows kurmak için cd key istemiyor kurulum yaparsanız çok makbule geçer ben direk cd key girerim yazmıştım.Ama belli ki parçaları takıp yalla kargo yapmışlar.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alkımm -- 3 Ocak 2023; 17:28:1 >




  • Alkımm kullanıcısına yanıt
    Ekran kartları ucuzladı derken pc fiyatları uçmuş.


    bu noktada, o servis elemanına benim klasik meşhur sözüm olan "aç mısın, açıkta mısın?" şeklinde sorsaydınız keşke... Ekran kartları ucuzladı derken pc fiyatları uçmuş. 



    nelerle uğraşıyor insanlar, Allah çeşit çeşit yaratmış... Ekran kartları ucuzladı derken pc fiyatları uçmuş. 



    siz bu bilgisayarı satın alırken montaj seçeneğini işaretleyip aldınız muhtemelen, böyle bir "sığır aleyhisselamlık" yapacaklarını nereden bilebilirdiniz ki... sizin hiçbir suçunuz yok... Ekran kartları ucuzladı derken pc fiyatları uçmuş. 


    mahcubiyet kısmı en çok dokunan insana... tanıdığınıza, eşinize, dostunuza ön ayak olup yardımcı olmaya çalışıyorsunuz, sonra o an gelip iş yolunda gitmeyince insanın yüzünde beliren o kızarıklık ve vücuttaki adrenalin salgılanması var ya stresten acaba ne yanlış gitti diye...


    işte o duygu, mastercard reklamı gibi "paha biçilemez"... ne diim... Ekran kartları ucuzladı derken pc fiyatları uçmuş. 





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.