Şimdi Ara

Ekranı 4bölerek 4 yerden Ayrı İşlem Yapmak Lütfen Yardım !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
14.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Tek Pc De Ekranı Dörde Bölerek Bu Dört Birimden Mause İle Ayrı Ayrı İşlem Yapabileceğim Program Tavsiyesi İstiyorum Sizden.

    Yani Her Birimde 4Mause ve 4Ekran Görüntüsü Umarım Yardım Edersiniz.

    Ekranı 4 e Bölen Programlar Çok Ama Hepsinde Tek Mause Gözüküyor Diğer 3bölümede 3Tane Mause Atayabilmeliyim.
    Bunun İçin İlla 4İşletim Sistemi Kurup Pencere Moduna Geçip Bu Şekilde Yapmak İstemiyorum.Umarım Böle Bir Program veya Yardımcı Programlar Vardır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nosurprises -- 27 Ağustos 2010; 20:12:39 >



  • pardus kullan default özelliği
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NobbLe

    pardus kullan default özelliği


    O senin dediğin 4 ayrı masastü. Onun kastettiği gibi bir özellik değil. Masaüstünde program kalabalığı olmasın diye düşünülmüş birşey. Senin istediğin şey için ekran kartının ve akra kartının sürücü yazılımının ötür bir özellik sunması gerektiğini düşünüyorum.
  • ekran kartı ayarları ile ilgili değil inanın baktım
    ekranı 4 bölün kendi kafanızdan
    4 tane excel dosyası
    4mause ile
    4 işlemi aynı anda yapıyo
    yani işin özü bu
    şu şekilde de olabilir
    4mause programı ve 4 e bölen 2 farklı programda olabilir ???
    donanım haberde bunun cvpını bulurum herhalde teş. ederim
  • birden falza mouse kullanma olayını buldum ama aynı ekran üzerinde ekranı 4'e 5'e bölme olayı yok maalesef.

    bu da adresi : www.wunderworks.com/teamplayer/
  • ekranı bölmüyor da olabilir. birden fazla monitör kullanıyordur. ben misal çift monitör kullanıyordum bi ara. 2 ye bölnümüş gibiydi . mouseu sürüklemeye devam ettiğin sürece diğer ekrana atlıyordu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Php

    ekranı bölmüyor da olabilir. birden fazla monitör kullanıyordur. ben misal çift monitör kullanıyordum bi ara. 2 ye bölnümüş gibiydi . mouseu sürüklemeye devam ettiğin sürece diğer ekrana atlıyordu.


    onun bahsettiği şey proje amaçlı bir olay. 4 kişi aynı anda aynı dosyanın farklı bölümlerinde çalışabilecek. Heralde sanırsam galiba. Senin dediğinde ise aynı ekran iki monitöre yayılıyor.
  • multiboxing diye aratsana. oyuncular kullanıyor genelde.
  • anlamayan arkadaşlarımız var özellikle
    şöle anlatıyım

    1 tane pc düşünün excelde sabahtan akşama kadar aynı şeyleri yapıyo
    ama bunu daha fazla yapabilmek için 3 tane daha pc ye ihtiyacı var

    ben 3 pc yerine tek pc de 4 ekran 4 mause kontrolu olan tek veya çift program arıyorum ilginiz için ayrı teş ederim ama hala bulamadım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nosurprises

    anlamayan arkadaşlarımız var özellikle
    şöle anlatıyım

    1 tane pc düşünün excelde sabahtan akşama kadar aynı şeyleri yapıyo
    ama bunu daha fazla yapabilmek için 3 tane daha pc ye ihtiyacı var

    ben 3 pc yerine tek pc de 4 ekran 4 mause kontrolu olan tek veya çift program arıyorum ilginiz için ayrı teş ederim ama hala bulamadım


    Arkadaşım o zaman sen anlatmayı bilmiyorsun. Anladık Excel sabahtan akşama kadar aynı işi yapacak. Ama sen 3 tane daha olsun istiyorsun. Daha fazla yapsın diye. Ama daha fazla iş yapmaktan kastın nedir. Aynı Excel dosyası, 4 ayrı ekranda mı yer alacak, yoksa 4 farklı Excel dosyası mı olacak daha fazla ne demek. Daha fazlayla neye ulaşacaksın. Bu Excel dosyası ne yapacak. Hadi anlatamamanı geçtim. Ya en azından ne yapmak istediğini açıkça söyle ki senin anlatamadığını biz anlayalım. Sonra kalkıp burda insanları anlamamakla suçluyorsunuz. Var mı öyle birşey? Allah aşkına ya.




  • neye ihtiyacın var nalayamadık ki.

    4 bilgisayarın işlem gücüne mi ihtiyacın var

    bi de 4 mouse olayını anlamadım bir bilgisayarda yaptığın işin aynısını diğer bilgisayarlarda da mı yapacak yani 1. de yaptığını diğer 3ü taklit mi edecek

    4 kişi kullanmayacaksa 4 farenin bir mantığı yok günümüz bilgisayarları da 4 exceli kaldıracak durumda. yine sonuç sana 4 monitör lazım olduğuna geliyor.
  • Taklit yapmak istemez ... Bence 4 farklı ekranda da ayrı işlemler yapmak istiyor bunun için bence ekran kartı için sürücü güncellenmesi lazım :S
  • insanların anlayamamsı doğaldır canım kardeşim ve ben bunu siz anlamıyorsuun diyerek tepki çekmeye çalışmadım !

    ama cım zaten böle bişey olamaz söz konusu olamaz

    sanırm ben daha açık anlatmam gerekiyo bilgilerinizden yararlanmak için.

    bir tane pc miz var devamlı fatura kesiyo yaklış 10 000 tane fatura kesilmesi gerekiyo

    haliyle 1 tane pc buna yetmiyo ve bu yüzden ekranı 4 e bölüp 4 koldan AYNI fatura kesme işlemini yapabilecek bir veya 2 neyse program arıyorum.

    ekranı dörde bölen prog var ama tek mause işlemi ile 4 bölmenin bi faydası yok aynı zamanda pc deki mauseyide 4 tane yapmalıyım ki otomatik klavye ve mause kaydedici programlarına bunları ayrı ayrı atayabilmeliyim umarım doğru bir şekilde kimseyi kırmadan anlatabilmisimdir.
  • excelde otomatiğe bağlayacağın işleri detayıyla yazarsan yardımcı olabileceğime inanıyorum.

    fatura keserken ne tür işlem yapılıyor. yazıcı sayısı, vs. gereksiz gibi görünen bilgilere kadar detaylı anlatırsan çözüm bulabiliriz.

    ona göre ücretsiz yazılımla mı çözülecek bişey mi, ekstradan donanım almanı gerektiren bişeymi lazım yoksa tamamen bu işe yönelik yeni bir yazılım mı gerekli bunu anlayabiliriz
  • şimdi hocam ben jit bit mause ve klayve kaydedici programı ile,
    excelde sadece belli sütünları dolduracak şekilde ve değişmeyen tutar ve isimler ile bir kayıt yaptım bu bendeki yükü otomatik olarak hafifletti yazıcı olarak sıkıntımız yok atıyorum bu olayı çözebilirsek 1 .kayıtta başka bir yazıcı 2 .kayıtta başka bir yazıcıya ekleyebilirim.yani 5 6 tane bulunan yerde network yazıcı var bunun sayısınıda arttırabilirim sanal yazıcı atıyarak.
    excelde dediğim gibi (sadece belirli sütünlara istiyosanı onları ayrıca açıklarım) kaydettiğim işlemleri tekrarlamak tek pcde çok kolay oluyo ve ben o pcyi akşama kadar açık bırakıyorum kendi kendine faturasını kesiyo.sonra kesilen faturalara isim ekliyorum firmaya göre değişiyo tabi bu miktar çok olduğundan dolyı iş gücüde çok artıyo ben bunu bu yüzden istiyorum.
    Aslında aklımda bir yol var sanal pc kurarak bu durumu çözebilirim diye düşünüyorum ama mause kontrooleri bu sefer olmıcak o yüzden orrtalığı bulandırmadan tek pc de bu durumu çözebi,lirmiyim diye aklıma geldi 4 e böle programlar var ama kayıt işlemine geçtiğimde sadece 1 tek mause gözüküyo amacım bu mauseleri ayrı ayrı göstermek ki hepsi 4 bir yandan aynı 4 farklı excel tablosunda aynı faturaları kesebilsin ki iş gücü azalsın ve bölelikle muhteşem güzel bir iş çıkarmış olacağız hala araştırmaktayım.umarım bu durumu bulabilirz

    1 mönitörde birbirinden bağımsız çalışan 4 farklı ekran 4 excel 4 aynı işlem ve 4 bağımsız çalışan mause olayın özü budur ilginiz için çok teşekkür ederim.




  • exceldeki macroları denedin mi ?


    yanlış anladıysam düzelt 4 exceli işlemler esnasında vakit kaybetmemek için istiyorsun.

    bu durumda 3rd party software kullanman gerekecektir. bu tarz programlar senin istediğin işi exceli dahi açmadan yapacaktır ancak ücretli bu tarz yazılımlar.
  • kardeşim ben ekranı ikiye bölüyorum ama dörde bölemedim sen biliyosan bu programın adını yaz buraya egerki bendeki program işine yarayacaksa vereyim cnm kardeşim saygılarımla.birol
  • kardeşim ben ekranı ikiye bölüyorum ama dörde bölemedim sen biliyosan bu programın adını yaz buraya egerki bendeki program işine yarayacaksa vereyim cnm kardeşim saygılarımla.birol
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.