Şimdi Ara

ELANTRA YAKIT SORUNSALI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar 2005 1.6 otomatik gls sahibiyim. Araci almadan yakit arastirmasi yaptim genelde lpg ile 25 30 krs civari yakiyor diye kanaat edindim fakat aracim uzun uzun olcmeme ragmen lpg de 45 krs benzinde 65 krs yakiyor. Araci ilk aldigimda benzinde tekleme ve gaz yememe sorunundan dolayi corban clean yaptırdım, o sorun gitti fakat yakita bir katkisi olmadi, yag filtre gaz filtresi degisimleri yapildi, kelebek ve bogaz temizligi yapildi gaz ayarlari makinalara baglamalar hersey yapildi fakat sonuc ayni. Simit tup var fulluyorum max 220km yol yapiyor. Belki butun elentralar bu kadar yakiyor ama herkes daha az yaktigini soyledigi icin kafama takildi. 45 krs normalmi? Sizin araclariniz ne kadar yakiyor?
    Kafama bu kadar takilmasinin bir sebebide arkadasimda 2003 mod 2.0motor audi a4 var asagi yukari ayni stilde araba suruyoruz onun arabasi 30 krs civari yakiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Aracınızın ortalama yakıt tüketimi benzinli andaki ile ortusmemekte şehir içerisinde ortalama 10 lt fabrika verisi olan bir araç buda 12 13 lt lpg yapar 45 kuruş ise yaklaşık 20 lt demek lpg sisteminizde kaçak olabilir yada markasal sorunlar olabilir aracınızın benzinli kullanımda tüketim miktarını hesaplayin ve kıyaslama yapın eğer lpg ye yakın bir miktar çıkarsa lpg ile ilgili sorununuz var demektir.



    Https://tamirustadi.wordpress.com arkadaşlar arabasını seven dostlar bu site sizler için kuruldu. Her türlü araç tamiri hakkinda merak ettikleriniz burada siz sorun biz cevaplayalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.