Şimdi Ara

Elazığ'daki internet kullanıcıları konuya bakabilirmisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar
    Gününüz Elazığ'ında internet kullanmak bir çile haline gelmiş bulunmakta ve biz Elazığ milleti Ttnet in elinde kalmış durumdayız.
    Turkcell Superonline (fiber) ve Türksat kablo şehrimizde bulunmadığı için çile üstüne çile çekmekteyiz. Abdullahpaşa, Bahçelievler, Hilalkent ve bazı mahalleler hariç Ttnet'in bile fiber internet altyapısı yok. Adsl hizmeti de çok kötü bir durumda tabi bu duruma bir çözüm bulmamız lazım. Gerek imza toplayarak (change.org aracılığıyla) gerek Ttnet Superonline gibi firmalara isteğimizi iletemiz lazım. Görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eerdoan -- 29 Mart 2017; 22:29:7 >



  • 2 sene önce Elazığda oturuyorken Nailbey ve Üniversite mahallesinde fiber altyapı vardı. Nailbey gibi bir mahallede bile vardı yani. Siz nerede oturuyorsunuz ki. Ben nailbeyde 16 mbit tam alıyordum. Vdsl modem olmadığı için. Üniversite mahallesine geçtim 35 mbit kullandım. Ki 100e dek yolu vardı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan olacak iş değil o. Daha hatay, balıkesir,manisa, kahramanmaraş gibi illerde bile yok superonline arz talep meselesine ve nüfusa bakılıyor. Elazığ da apartman kültürü çok az zaten (en azından benim görebildiğim) superonline kolay kolay gelmez o yüzden toplu konuta oynuyorlar. müstakil evde oturuyorsanız TT fiber bile beklemeyin. Toplu konutta ikamet ediyorsanız Apartmanda ve sitede hatta mahallenizde oturanlardan imza toplayıp dilekçe vereceksiniz türk telekom il müdürlüğüne. Buradan bir forumdaş fiber için 70 imza gerekiyor demişti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.