Şimdi Ara

ELECTROLUX ESF63021 ALINIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar darty de bu ürün (ELECTROLUX ESF63021 BEYAZ ) indirime girmiş.özelliklerine bakınca iyi gibi gözüküyor ama kullanan ve firma elemanı olmayıpta yorum yapabilecek arkadaşlar cevap verebilirmi?



  • Ürünün teknik değerleri iyi, dayanıklılık açısından da sıkıntı yaşama riskiniz düşük. Ancak ekonomik yıkama programı süresi uzun ve sepetleri kullanışlı değil. İç kazan sacı da biraz ince kalıyor. Kısacası bazı eksileri var, ancak 700-750TL bütçeyle düşünülebilir.
  • candoğan mrb.darty de fiyat 700 tl.ama ben bir yerde bu ürün için senin olumsuz bir yorumunu okudum gibime geliyor.bu fiyatlara muadil ne olabilir.
    istediğim öncelikli özellik:kısa yıkama proğ. sadece üst sepet yıkaması v.b (bu üründe 30 dk. kısa proğram ve fuzzy logic hoşuma gitmişti)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scob

    candoğan mrb.darty de fiyat 700 tl.ama ben bir yerde bu ürün için senin olumsuz bir yorumunu okudum gibime geliyor.bu fiyatlara muadil ne olabilir.
    istediğim öncelikli özellik:kısa yıkama proğ. sadece üst sepet yıkaması v.b (bu üründe 30 dk. kısa proğram ve fuzzy logic hoşuma gitmişti)
  • Electrolux'ün bilindik kalite hissini veren bir model değil, bunu kastetmişimdir. 700TL'ye alınabilir, ancak saydığım eksilerinin göz önünde bulundurulması gerekmekte.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Ürünün teknik değerleri iyi, dayanıklılık açısından da sıkıntı yaşama riskiniz düşük. Ancak ekonomik yıkama programı süresi uzun ve sepetleri kullanışlı değil. İç kazan sacı da biraz ince kalıyor. Kısacası bazı eksileri var, ancak 700-750TL bütçeyle düşünülebilir.



    Ben de bu ürünü liste başına aldım ancak belirtmiş olduğunuz iç kazan sacı ne gibi olumsuzluk yaratabilir? Program süresinin uzunluğu ve sepet olayı benim için çok sorun teşkil etmiyor. Darty'de şu an 800 tl ancak indirimini beklerim. Çelik kazan ve electrolux olduğu için kaliteli gibi geldi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: scob

    arkadaşlar darty de bu ürün (ELECTROLUX ESF63021 BEYAZ ) indirime girmiş.özelliklerine bakınca iyi gibi gözüküyor ama kullanan ve firma elemanı olmayıpta yorum yapabilecek arkadaşlar cevap verebilirmi?

    10 ay önce açmışsınız konuyu. Belirttiğiniz modeli aldınız mı? Eğer aldıysanız memnunmusunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.