Şimdi Ara

Electroworld'den Çılgın Günler Kampanyası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
12.488
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • buzdolabı alacagız. 2 dolap arasında takıldım kaldım. biri Samsung RT60KZRSL (1599TL Samsung magazasında)
    digeride LG GR-B632GSTW (1800 lira seviyelerinde)

    Eğer bu dolaplar varsa gidip bakıcam, söyledigim fiyatlardan daha uygunsa alıcam birini
  • King k066 dan aldım. İyi bir ürün

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: candogan62

    Arkadaşlar Electroworld'de Çılgın Günler kampanyası başladı. Beyaz eşyada %30'a kadar büyük indirimler mevcut. Birilerinin işine yarar diye fiyatları paylaşayım dedim.


    Grundig GWM4701X 7kg 1000 devir A+ Ekranlı Çamaşır Makinesi 629TL

    Samsung WF1800WSV 8kg 1000 devir A+++ Eco Bubble Çamaşır Makinesi 799TL

    Hoover WDYN11746PG 11 kg yıkama/7kg kurutmalı A sınıfı kurutmalı çamaşır makinesi 1315TL

    AEG Lavamat L75270FL XXL tamburlu Inverter motorlu 1200 devir A+++ çamaşır makinesi 1176TL

    AEG Lavamat L75280FL XXL tamburlu Inverter motorlu 1200 devir A+++ Buharlı çamaşır makinesi 1406TL

    AEG F55000W0 5 programlı Otomatik yıkamalı A sınıfı ekranlı bulaşık makinesi 699TL

    Electrolux ESF6600ROW Real Life XXL hacimli A+ 6 programlı bulaşık makinesi 1182TL

    AEG Santo S74100DTW0 A+ No frost ProFresh Nemli soğutma özellikli A+ buzdolabı 1355TL

    LG GR-M762GVHWV 86cm 570lt XXL buzdolabı 2034TL

    Grundig GRND5680 A+ 39dB 560lt buzdolabı 1409TL


    Ayıca kaliteli makine isteyenler için dipnot: Kendi evimde kullandığım AEG L88489FL modeli 1956TL'ye; Siemens KG58EAW30N Low Frost buzdolabı da 1650TL'ye düşmüş

    Kampanya 21-24 Şubat Arasında Geçerli
    Mağazadan alınca eve ücretsiz teslim ediliyor.



    Hoover WDYN11746PG 11 kg yıkama/7kg kurutmalı A sınıfı kurutmalı çamaşır makinesi 1315TL bu makinayı çok istiyorum ama
    bu fiyatlar mağazadamı,internette mi ?




  • http://www.electroworld.com.tr/hizmetlerimiz/en-dusuk-fiyat-garantisi

    Mağazalarımızdan satın alınan ürünü başka bir mağazada, aynı marka ve modelinin, aynı şehir sınırları içerisinde daha düşük fiyata satıldığını gösteren güncel, geçerliligi olan insert, gazete ilanı, fiyat broşürü veya ürünü Electro World’ den satın aldığınız tarihten itibaren 14 gün içinde diger mağazanın kesilmiş olan fişi/faturası ile belgelerseniz aradaki fiyat farkı müşteriye %120 şeklinde iade edilecektir.

    İnsert ne, eminim buradaki çoğu kimse bilmez.

    Güncel gazete ilanını allemi cihan olsan bulamazsın, keza fiyat broşürünü de, kimden nereden bulacaksın, hadi buldun diyelim, müşteriye verecekler mi, kimse fiyat broşürünü vermez müşteriye.

    Laf oyununu çok güzel yapan bir firma, istedikleri belgeleri temin etmeniz münkün değil, iade için müşterinin bulabileceği tek belge diğer mağazadan aynı ürün için sizin adınıza kesilmiş fatura diğer mağazadan vatandaş aynı ürünü tekrar almak zorunda iade için, bu da zarar müşteri hanesine, niye alsın adam ürünü tekrar, kesilmiş fatura istiyorlar, niye firmanın imzalı fiyat çıktısını kabul etmiyorlar ?

    Müşteri ikinci ürünü aldığında Electroworlddan % 120 fiyat iadesi alsa bile % 80 zarar eder, harcadığı % 20'yi geri alır, kelimeler ile çok iyi oynanmış.

    Bu firma ile ilgili ŞİKAYETVAR sitesini okumak yeterli.




  • Bir mesajlı üyeler türemiş forumda, bu da anlayan için güzel cevaptır.

    Teknosa pahalı ürün satsa da en ucuz fiyat ben de diyerek müşteriyi kandırmıyor, ayrıca sadece Teknosa yazmadım, Bimeks fiyatlar konusunda iyidir, Mediamarkt'ten de alışveriş yapabilirsiniz,Vatan Bilgisayardan da keza.

    Sadece Electroworld bence uzak durulması gereken bir firma.

    Ben de bu firma tarafından 4-5 yıl öncesinde En Ucuz Fiyat Garantisi yüzünden aldatılmış bir müşteriyim. Diğer firmadan kaşeli ve imzalı fiyat çıktısı getirmeme rağmen para iadesi alamamıştım, bana o günden sonra da ürün satamadılar, aynı ürün pahalı olsa bile başka firmayı tercih ediyorum, gerçi Electroworld'un ucuz olduğunu da pek görmedim.
  • electrolux en3600aow ben 2 hafta önce 994 liraya birine hediye aldım.electroworldde 1049 lira.bumu indirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geng

    Bir mesajlı üyeler türemiş forumda, bu da anlayan için güzel cevaptır.

    Teknosa pahalı ürün satsa da en ucuz fiyat ben de diyerek müşteriyi kandırmıyor, ayrıca sadece Teknosa yazmadım, Bimeks fiyatlar konusunda iyidir, Mediamarkt'ten de alışveriş yapabilirsiniz,Vatan Bilgisayardan da keza.

    Sadece Electroworld bence uzak durulması gereken bir firma.

    Ben de bu firma tarafından 4-5 yıl öncesinde En Ucuz Fiyat Garantisi yüzünden aldatılmış bir müşteriyim. Diğer firmadan kaşeli ve imzalı fiyat çıktısı getirmeme rağmen para iadesi alamamıştım, bana o günden sonra da ürün satamadılar, aynı ürün pahalı olsa bile başka firmayı tercih ediyorum, gerçi Electroworld'un ucuz olduğunu da pek görmedim.

    En ucuz fiyat garantisini siz çook yanlış anlamışsınız. Electroworld bu garanti ile demek istiyor ki "Hadi ürünü alırken bana gelmedin, aldın ürünü. Getir faturanı, aradaki fiyat farkını fazlasıyla götür". Sen işin ticaretini yapabilir miyime yoğunlaşmışsın. O halde hepimiz işi gücü bırakalım fiyat farklarını toplayalım Electroworld'den. Ne de olsa sana göre o parayı bize vermeliydiler (!)

    Buradaki herkes insert nedir bilir, merak etme bizim yerimize yani, o bakımdan..




  • eşimle düğün sırası beyazeşya beğenmek için giriyorduk.beğenip çıkıyorduk teşhir ürünleri bile piyasadan daha pahalı
  • http://www.electroworld.com.tr/p/navking-vt-500-navigasyon-cihazi-gps/

    İyi fiyat..Ben mm den 99 a almistim kampanyadan...igo primo yuda yukledim super oldu cihaz..Arabasi olana cok faydali bir urun navking vt-500

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: geng


    Yeter arkadaşım, kabak tadı verdin. Anladık, Electro World ucuz değil. Konuyu katlettin, yeter.
  • Hoover WDYN11746PG alacaktim bitmis herhalde.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar; bence yuksek fiyattan sonra indirim yapılması(önce bindrim sonra indirim dediğimiz) olayı artık piyasada iyice abartıldı. Bildigim kadarıyla zaten yakında bununla ilgili bir yasa da çıkıyor. Artık indirim öncesi bir hafta gibi bir süre fiyat değişikliği/güncellemesi yapamayacak firmalar.

    Bence önemli olan burda şu güzel ortamı kullanarak fikir alışverişi yapmamız. Konuyu açan arkadaşa da iyi/kötü yorum yapan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

    Artık şu bir gerçekki, bir firmaya bağlı kalıp alışveriş yapma olgusu her zaman tüketicinin zararına. Sadece şu firmadan mal alıyorum demek bence sizi zarara sürükler. Satış sonrasında sizi bezdiren bir olay yaşamadıysanız bence tüm firmalar aynı. Hepsinin kampanyasına bir bakmak da fayda var.

    İşi/adı bilgisayar olan firmalar bile güya dibe vuran(%33,%40,%70 indirim) fiyatlarıyla bile HB gibi sitelerin arkasında kalabiliyor bu gerçekten çok farklı bir durum bence.

    Bende electroworld u pahalı bulanlardandım, zaten ilk alışverişimi de 2 hafta önce yaptım. Fakat 2 hafta önceki kampanyasından gerçekten çok uygun fiyata bilgisayarımı aldım ve hala o fiyata makine yok. Bugünkü vatan bilgisayar kampanyasındaki fiyatıyla bile 200TL fark var şuan. Teknosayı da pahalı bulurdum ama geçen sene ordan da inanılmaz bir fiyata ürün almıştım. Hatta inanmayacaksınız belki ama Sony mağazasından bir kampanya ile tüm elektronik marketlerden ucuza fotoğraf makinesi almıştım.
    Yani sözün özü bir firmaya bu kadar hoşnutsuz yaklaşmayın, sonunda cebinizdeki sizin paranız ve bu kadar rekabet ortamında ucuza ürün almanız, fırsatları kullanmanız tamamen sizin menfaatinize. Bu güzel forum ortamının keyfini sürün bence...




  • Müşteri ikinci ürünü aldığında Electroworlddan % 120 fiyat iadesi alsa bile % 80 zarar eder, harcadığı % 20'yi geri alır, kelimeler ile çok iyi oynanmış.

    Bu firma ile ilgili ŞİKAYETVAR sitesini okumak yeterli.

    Neyse, konudaki son mesajımı yazıp aranızdan ayrılayım, isteyen istediği yerden alışveriş yapar.
  • Arkadaşlar her firmada piyasaya göre cazip veya pahalı ürünler olabilir. Direk şu mağaza pahalı veya bu mağaza ucuz demek biraz genelleme gibi oluyor. Zaten direkt bir mağaza komple ucuz olsa sıcak fırsatlar diye bir bölüm olmazdı.

    Şu an paylaştığım fiyatlarla ilgili kimse bir şey dememiş zaten. Konu başka yerlere yürümüş. Genel olarak beyaz eşyayı ele aldığımızda ElectroWorld çoğu teknomarketten ucuz.

    Firma fiyat çizerken aslında bindirme yapmaz; brüt fiyatı üretici firmanın tavsiye ettiği satış fiyatı üzerinden çizer. Kampanyasız zamanlarda da fiyatlar brüt liste fiyatına göre uygun olduğundan brüt fiyat çoğunlukla daha fazla görünür.

    Bu arada ben Hoover'i beğenmem ve tavsiye etmem, ama kurutma makinesi mağazadaki stoklarda görünüyor.

    İnternetten ürün alırken kargo ücreti ve vade farklarını da ele almak lazım. Çoğu site kargosuz havale fiyatı yazıyor.




  • Bizim bir tanidik icin makine bakmaya gitmistik kampanyali bir hoover makineye. 7kg idi guya, icine bir baktik kazan caydanliktan bozma sanki. Ici 5kg'lik makineler kadar bile genis degil. Aman diyim bakmadan urun almayin.

    Bu arada o sira internetten alinca kargo ucreti alindigini, magazadan alinca ise kargonun ucretsiz oldugunu soylediler. Buna da dikkat ediniz.

    Bu arada pahali oldugunu soyleyenler indirimde olan urunun piyasa fiyatini vererek karsilastirma yaparlarsa sevinirim. Benim gordugum kadariyla iyi fiyatlar vardi, alanlar da almistir sanirim su ana kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tambur hacmi min. 65 litreden az ise boşuna para vermeyin

    Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor evdeki 5,5 kg luk çamaşır makinesi yeni satılan 8-9 kg luk çamaşır makinelerin tambur hacmine eşit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yenerbalcı -- 23 Şubat 2013; 18:05:29 >
  • LG
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yenerbalcı

    Tambur hacmi min. 65 litreden az ise boşuna para vermeyin

    Yukarıdaki arkadaş doğru söylüyor evdeki 5,5 kg luk çamaşır makinesi yeni satılan 8-9 kg luk çamaşır makinelerin tambur hacmine eşit



    Kesinlikle haklısınız

    Normalde 5kg bir makinenin 47lt
    6kg makinenin 54lt
    7kg makinenin 60lt
    8kg makinenin 65lt
    9kg makinenin ise 72lt civarında olması gerekiyor.


    Ancak piyasadaki çoğu 7kg olarak satılan makinenin tambur hacmi 40-50lt arası değişiyor.

    Biraz arz-talep meselesi. Saçma sapan fiyatlara süslü püslü görünen makineler talep edilince firmalar da böylesini sunuyor piyasaya. Tüketicilerle firmalar karşılıklı birbirlerini kandırıyor




  • Belli bir kaç frimaya kartla taksidi var.Diğerlerine fiyat ekliyor.Geçen gün süpürge bakarken gördüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • candogan bey elektroworlddeki grundig gardrop tipi buzdolabı hakkındaki görüşünüzü alabilir miyim? bu tarz buzdolabı almayı düşünüyordum ve fiyatıda gayet makul gibi geldi..1660 tl..hacim olarak samsungtan daha büyük geldi bana..yalnız marka konusunda biraz kararsızım..önerir misiniz bu modeli? şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.