Şimdi Ara

Elektrik dağıtım bedeli yüzde 15.7 artırıldı. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
1
Favori
5.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    bu hükümetin takdir edilecek hiç bir artısini gormedim kusura bakma belki de biz körüz

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anesthetize

    bu hükümetin takdir edilecek hiç bir artısini gormedim kusura bakma belki de biz körüz
    Vallahi ne dersen de yüzde 50 gibi bir kesim 28 milyon gibi bir insan saymaya kalksan bir ayını alır bu sayıyı sayman bu kadar insan var hadi içinde çkıkarcısı var allengircisi var şu var bu var da hepsi mi be kardeş cahili eğitimsizi cartı curtu var ama bilim adamı bile var be arkadaş yani neresinden tutsan ortada bir gerçek var onu çıkar bunu çıkar şunu at gene de bir artı sağ da sol da muhakkak kalıyor, ve bu bir artıyı bile göremiyorsa bir kesim kusura bakmasın onun ideolojisi böyle görüyor böyle düşünüyor derim.

    Galatasaray 'da uefa kupası var ama herkes gs 'li mi oluyor hayır uefa kupası alamayan fenerbahçe de bu ülke de tutuluyor ama gs 'nin uefası var işte sizin de bakışınız bunun gibi benzer akp nin bir artısı bile fazla olsa diğerlerinden ben yine de chp li hdp li mhp li iyi partili bbp li ya da bağımsız olacağım diyen kesim var o yüzden tabiki hak veririm herkes özgür istediği partiyi seçmekte ya da seçmemekte ama önemli olan hiçbir artısını göremedim demek çok büyük sorun olarak geliyor bana.

    Sadece tek bir örnek vereceğim çünkü yazsam destan olur sayfalar almaz o yüzden gören görüyor kimseye zor akp nin yaptıklarını göstermek zorunda değilim babamın partisi de değil.

    Ama bana göre icraat yaptımı yaptı, ne yaptı onlardan bir tanesi sadece

    yıl 2002 ve 2019 arasına bakarak yazacağım İstanbul 'da 14 km olan m1 metro hattından başlanıyor m2 m3 m4 m5 m6 ve diğerlerine kadar bu ülke de istanbul metro hattı 14 km den 142 km ye 2014 yılına kadar çıkarılıyorsa ve 2019 'da açılacak olanlar birlikte 441 km hedefine az kalınmışsa ve bunu geçmiş yıllara bakarak 2002 ve öncesi 1985 ve 1986 yılına kadar indiğimde bu ülkeye ve sadece İstanbul 'a 14 km metro hattı yapılmışsa ben şöyle bir düşünürüm tartarım allem eder küllem ederim ve sorarım eskiler nerede imiş diye ne yapıyorlarmış diye akp döneminde de darbe oldu akp döneminde de krizler oldu 2008 2011 ve diğerleri daha neler neler oldu ama akp bunların altında iyi kötü kalktı ve eskiler gibi olmadı üstüne de sadece verdiğim bir örnek 2002 'den bugüne geldi işte bunu bile anlatmam bana yetiyor. Keşke eskilerde krizler atlatırken bunları yapabilselerdi ama işte görebilmek mesele. Ben bunları görmesem bugün akp bunu şunu yaptı diye demem.




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Ama bu saydığın insanların yarısından fazlası mutsuz Yani aslın da iyi diye değil altarnetifi yok diye kazanıyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stranger. S kullanıcısına yanıt
    Aynen bak ne güzel, benim düşündüklerimi sizler de düşünebiliyorsunuz ve bunun böyle olduğunu biliyorsunuz, o yüzden bu ülkeye iyi bir muhalefet lazım. Mesela akp tropil yapıyorsa chp mhp de yapıyor işte onlar yapmayacak ki gün gelecek bak ben yapmıyorum sen yapıyorsun diye önüne koyacak bak gör bakalım bu insanlar doğrunun yanında olmayacaklar mı? Seçimde akp ikamet değiştiriyor diye haber yapıyorlar ama chp mhp hdp de yapıyor işte onlar yapmayacak ki gün geldiğinde bak ben yapmıyorum sen yapıyorsun diye önüne koyacak sonra bakkk bakalım dengeler nasıl değişmeye başlıyor bu ülke de. Ve gör o zaman ben nasıl akp dışında bir partiye oy veriyor muyum vermiyor muyum, mesele akp nin yatıklarını diğerlerinin yapması değil o yaparsa o da yapıyor ya hiçbiri yapmayacak diye halk hesap soracak ya da hepsi yapacak sesimizi çıkarmayacağız ama burada konu açılıyor neymiş akp de seçim zamanı ikamet değiştirenler oluyormuş ve akp ye bir kesim saldırıyor burada ama diyemiyor bak muhalefet partileri yapmıyor bak sadece akp yapıyor diyemiyor o yüzden ya hepsi yapsın ya da hepsi yapmasın bunu istemeyi öğrenmeliyiz ya da biri yapıyorsa bak ben yapmıyorum diye karşıma çıkabilsin ve bende diyeyim haaaaa işin rengi değişmeye başlamış diyebileyim. Bir tarafı hedef alarak hedef alanlar kendilerini temizmiş gibi bize göstermeye çalışması hiç gerçekçi olmuyor bana.




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    halkı zombi gibi kendine mahkum etmek ne kadar durüstçe soyler misin o 28 milyon dedigin insanlarin buyuk cogunlugu internet nedir bilmeyen insanlardan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anesthetize

    halkı zombi gibi kendine mahkum etmek ne kadar durüstçe soyler misin o 28 milyon dedigin insanlarin buyuk cogunlugu internet nedir bilmeyen insanlardan
    Tabi canım siz gidin Oda tv 'nin Sözcü 'nün yaptığı algı haberlerine bakın, sonra aydınlanın gelin, eğitimsiz deyin, İtü 'deyim 3 diploma aldım, 4. 'de yol da yazılımda ilerliyorum ve akp ye oy atıyorum, akp 'deki milletvekillerine bakıyorum yüzdesel olarak çok iyi bir değer de bilim insanları bile akp ye oy atıyor az çok kestirebilirsiniz, üstüne gazetecilerden az çok akp ye oy atanları kestirebilirsiniz, bakanlar bürokratlar hepsi cahil bir siz okullu eğitimli aydın ilerisiniz. Şu bilgisayarlarınızın başında bir kalkıp baksanız Türkiye 'de neler oluyor diye göreceksiniz ama, ama işte. :)

    Düzenleme = Ha bu arada ülke de mobil abone sayısı 77,8 milyona ulaşmış yani kişi başı herkes mobil telefon kullanıyor sen bana kalkmış internete girmeyen insanlar diyorsun ha, şimdi senin bahanen şu da olur o kadar mobil abone sayısı varsa herkesin interneti mi var sanıyorsun diye ajitasyonda yapmaya kalkarsın sen oda da cevabı bu linkteki veriler versin sana.
    https://www.adsl.com.tr/2018-itibariyle-mobil-abone-sayisi-778-milyona-ulasti-3300

    4,5 G hizmeti alan abone sayısı 30,1 milyondur, kesin bu 30 milyonun tamamı muhalefettir aydın kesim kalan 0,1 'lik bölüm akp 'dir.

    Heeee görürse söylerler sana internetten bu millet. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x2yk -- 19 Ocak 2019; 6:26:30 >




  • x2yk X kullanıcısına yanıt
    Neyse kurtarılacak bir şey yokmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anesthetize

    Neyse kurtarılacak bir şey yokmuş
    Ben kendimi kurtarma peşindeyim üyem sen yurtdışına at kendini de kurtar. Çünkü sizinlerin tek hayali bu kaçıp gitmek sende kaç bence. :) Hanimallah ülke batar matar 18 yıldır dilinizden düşmeyen düşüremediğiniz laf bunlar. :)
  • Şimdi bir şeyi paylaşırken doğru olup olmadığını öğrenmemek ayrı bir ayıp, üstüne bunu paylaşarak insanları yanlış yönlendirmek ayrı ayıp. Epdk sitesine girip 2018 4. Çeyrek tarifesi ve 2019 ocak tarifesini karşılaştır, o açıklama ile uyuşuyor mu incele ve öyle paylaş. Bir ürünün size pahalı gelmesi haşka birşey manipülasyon başka birşey. Konuyu açıklayacak olursak elektrik birim fiyatı 0,345 kr/kw den 0,270 kr/ke düştü aktif enerji %10dan fazla düştü ama aradaki farkı dağıtıma yedirdiler. Son kullanıcı mesken aboneleri total faturada kw başına %10 indirim aldılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.