Şimdi Ara

ELEKTROLUX IRON AID 2 ÇAM.KUR.MAK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda yavaş yavaş beyaz eşya dükkanlarının vitrinlerinde ön sıralara geçmeye başlayan çamaşır kurutma makinaları ülkemizde çok yaygın olarak kullanılmasa da yeni bir pazar oluşturacak gibi duruyor. Özellikle yeni yapıların balkonsuz bir hal alması, ya da eski geniş balkonların yerini minik minyatür balkonların alması bir süre sonra kurutma makinasını kullanan tüketicinin artacağını düşündürüyor bana..

    Böyle bir dönemde ben de bir süredir bu makinaları inceliyorum. Ama Elektrolux'ün Iron Aid 2 modelini kullanan birisine maalesef rastlamadım. Bu konuyu açmamın sebebi bu ürünü kullanan tüketicilerin fikirlerini ve bu cihaz hakkında yorumlarını almak. Cihaz B sınıfı enerji tüketiminde ve 7 lt kapasiteye sahip. Ön plana çıkan özelliği ise isminden de anlaşıldığı üzere ütüye yardımcı olması imiş. Makinanın tanıtımını yapan arkadaşların, 5 adet gömleği hem kurutup hem de 20 dakidada ütülediğini söylemeleri beni en çok ilgilendiren kısmı. Aynı zamanda sitesinde yer alan "Gereksiz Kuru Temizlemeye Son" sloganı da kötü koku sinen giysilerimizi özel havalandırma programı sayesinde gidermesi imiş.

    Paylaşımlarınızı ve fikirlerinizi ama özellikle ürünü kullananlar varsa onların görüşlerini merak ediyorum.

    Gerçekten de ütüleme işlemi başarılı mı?

    Fiyat olarak bana yüksek geldi açıkçası ütüleme kırşık gidermekten öteye gidemiyorsa başka bir markayı tercih edebilirim. Sonuçta diğer markaların da kırışık giderme fonksiyonu var.

    Şimdiden teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbuci -- 7 Nisan 2009; 10:12:56 >







  • Bu model o kadar yeniki, sanırım kullanan yok.
  • Demekki forumda kimse yok bu cihazı kullanan:(

    Merkezini aradım. Ürün bulamıyoruz diye. Ay sonuna getirteceklermiş. Kaç tane geldi de satıldı, bitti!!! Iron Aid 2 kullanan yok, tamam. 6 kg'luk modelini kullanan da mı yok arkadaşlar?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.