Şimdi Ara

Elektronik bateri Yamaha DTX 450 Ses Sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.6 ay önce yamaha dtx 450 elektronik bateri aldım.Ancak amfi almadım.Başlarda jak kalınlaştırıcıyla bilgisayara bağlayıp öyle kullanıyordum.Bilgisayarımın bozulması üzerine çözüm aramaya başladım.Bilgisayara taktığımda ses bozuk ve yankılı geliyor ve zillerin sesi 5. - 6. vuruştan sonra azalarak kesiliyor.Ayrıca aldığım zamandan beri Aux girişine kulaklığımı takarak ses almayı başaramadım.Kulaklık razor, sorunsuz çalıştığına eminim.Bilgisayara bağlayıp ses alırken guitar rig pro 5 kullanıyorum.Ses almak için herhangi bir çözüm arıyorum.Her türlü tavsiyenizi bekliyorum.Şimdiden teşekkürler!



  • Studyo kulakliklar ise yariyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç bir durum. Çözebildiniz mi? Aslında dtx400 modül kulaklıklardan iyi ses alabilmek icin kendinden amfi kullanarak yüksek bir ses sunuyor. Bilgisayara gerek bile kalmadan kulaklık veya speaker tarzı cihazları sürebilmesi gerekiyor. Ben 35ohm luk kulaklıklarda hiç sıkıntı yaşamayan kullandım. Sizdeki yazılımdan çok donanımsal bir soruna da benziyor.
    Ama yine de öncelikle farklı bir kulaklıkla denemenizi ve yazılım güncelleştirmesi tavsiye ederim. iMac,iPad,iPhone gibi bir cihazı usb kablosuyla bağlayarak ve dtx400 touch isimli yazılımı kurarak güncelleme yapabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz deneme şansım olmadı farklı bir kulaklık, özellikle ilk yorum doğrultusunda ilk fırsatta bir headset ile deneyip dönüş yapacağım size.Ancak bendeki kulaklık bildiğiniz kulak içine giren telefon kulaklığı sorunun bu olduğunu söylediği için deneyeceğim.Maalesef apple cihaz yok bende ve çevremde o yüzden temeline inemiyorum sorunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seko195

    Henüz deneme şansım olmadı farklı bir kulaklık, özellikle ilk yorum doğrultusunda ilk fırsatta bir headset ile deneyip dönüş yapacağım size.Ancak bendeki kulaklık bildiğiniz kulak içine giren telefon kulaklığı sorunun bu olduğunu söylediği için deneyeceğim.Maalesef apple cihaz yok bende ve çevremde o yüzden temeline inemiyorum sorunun.

    Kulakligi yanlis yere takiyorsun
    Kulaklikla calman tavsiyemdir en iyi sonucu oyle alirsin tabi kafausti kulaklil olmali diger turlu pcde aldigin ses gibi olur( ince kulakliklarda )
    Nereye takacagin konusuna gelince oncelikle jak alman lazim kulaklik girisi olmali diger tarafi kalin o kalini amfi taktigin yere takarsan kulaklikla ses alabilirsin yani bir tarafi kulaklik girisi olan jak almalisin iyi gunler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.