Şimdi Ara

Elektronik komponent ve ekipman alım satım sitesi yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Bugün sizlere yakın zamanda devreye aldığım web platformumu tanıtmak istiyorum. Hepimizin elinde kullanmadığımız elektronik komponentler ve ekipmanlar oluyor. Bunları değerlendirmek ve atıl durumda kalmasını önlemek amacıyla bir web sitesi yapmaya karar verdim ve elektronikciden.com isimli siteyi açtım.



    elektronikciden.com
    Elektronik Komponent ve Ekipman İlanları - Ücretsiz Alım Satım - Elektronikciden.com
    https://elektronikciden.com

    Burada tamamen ücretsiz ve sınırsız olarak elektronik komponent, parça, ekipman, tamir, bakım, hizmet ilanlarınızı verebilirsiniz. Bu sitenin kodlaması görsel tasarım dışında bana aittir.

    Siteyi geliştirmek adına varsa sizlerin de önerilerini almak isterim. Site henüz yeni açıldığı için ilan sayısı az ancak zamanlar artacaktır. Siz de destek olmak isterseniz veya elinizdeki ürünleri satmak isterseniz email adresiniz ile veya facebook - google hesabınız ile kolay bir şekilde üyelik oluşturarak ilan verebilirsiniz.


    Destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim.








  • En hızlı gidecek ürünlerden ve fiyatlarından bahseder misin?

  • karafetva K kullanıcısına yanıt

    Ben sadece ilan sitesi yaptım, ürün gruplarından hangisi hızlı satılır çok bilgim yok ama arduino ürünleri ve modülleri popüler sanırım o tarz ürünler hızlı satılabilir.


    Elinizdeki ikinci el veya sıfır elektronik ürünlerini ücretsiz ilan vererek satabilirsiniz, fiyatlarını kendiniz belirlerseniz daha sağlıklı olur.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.