Şimdi Ara

Elon Musk’ın 25 bin Twitter abonesi bulunuyor: Peki Musk, bundan ne kadar kazanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk’ın 25 bin Twitter abonesi bulunuyor: Peki Musk, bundan ne kadar kazanıyor?
    Twitter’da mavi tik ve Blue aboneliği özelinde herhangi bir iyi şey olmasa da platformda güzel şeyler de hayata geçiriliyor. Bir süre önce kullanıma alınan Twitter Abonelikler özelliği, içerik oluşturucular için yeni bir gelir kapısı olarak nitelendiriliyor. Bu özellik sayesinde içerik oluşturucular abonelerine özel tweet’ler veya içerikler paylaşabiliyor. Öte yandan Elon Musk’ın ise halihazırda neredeyse 25 bin abonesi bulunuyor. Peki Musk, abonelerinden ne kadar kazanıyor?



    Musk'ın Twitter Abonelikler'den kazandığı para belli oldu






    Twitter Abonelikler özelliği, hayranların özel içerik, özellikler, deneyimler vb. karşılığında en sevdikleri içerik oluşturucuları doğrudan destekleyebilmeleri anlamında OnlyFans veya Patreon'a çok benziyor diyebiliriz. Bu özelliği tanıtmak için Twitter CEO’su Elon Musk, paylaştığı bir ekran görüntüsünde 24.700 ücretli aboneye sahip olduğunu gözler önüne serdi. Musk’a aylık 3,99 dolar karşılığında abone (Türkiye’de 90,99 TL) olunabiliyor.



    Ayrıca Bkz.Twitter’da abonelik dönemi: İçerik oluşturuculara yeni gelir kapısı



    Dolayısıyla Musk, sadece Abonelikler özelliğinden ayda 98.800 dolar kazanıyor. Abone sayısının düşmeyeceğini varsayarsak yıl boyunca Musk’ın kazancı 1 milyon 185 bin doları geçecek. Bu abonelik ücretinde ise bir kesin olmayacağını belirtelim. Zira Abonelik özelliğinin duyurusunda Twitter, ilk 12 ay boyunca abonelik ücretlerinin yayıncıya aktarılacağını duyurmuştu. Twitter Abonelikler halihazırda birkaç ülkede içerik oluşturucuların kullanımına açılmış olsa da normal kullanıcılar Türkiye dahil diğer lokasyonlardan takip ettikleri kişilere abone olabiliyor.




    Kaynak:https://www.tweaktown.com/news/91192/elon-musk-has-nearly-25-000-people-paying-him-4-month-for-this-and-that/index.html







  • Ne alaka ki millet veriyor dünyanın en zenginine para anlamadım ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • gun kullanıcısına yanıt

    daha fazla görünürlük falan.


    bununla ilgili kodlar yayınlanıp böyle bir sonuca ulaşılmıştı.

  • Kafayi siyirmis insalar

  • Bizde arkadaşlarla WP grubundan adamın zenginliği hakkında çenemizi yorarken bazı veriler ortaya koyduk. Elon'un görünen serveti 175 Milyar USD yani yaklaşık 1.750 ton (100$'lık banknottan) ağırlığında para, 1.200 palet dolusu 100$'lık banknot, 1.500 adet yan yana dizilmiş VW Golf işte saniyede 3.500 USD faiz gibi gibiElon Musk’ın 25 bin Twitter abonesi bulunuyor: Peki Musk, bundan ne kadar kazanıyor? 

  • gkn_ymz kullanıcısına yanıt
    1500 adet yanyana dizilmiş VW Golf 100 milyon dolar ediyor. VW'nin Wolfsburg'daki fabrikasını rahatlıkla satın alabilir.

  • Dostum satın alma gücünden bahsetmediğim açık, araç ağırlığı(1100-1200 KG) bazında yana x miktar golf dizebileceğin kadar paradan bahsettim. Saniyedeki faiz oranını hesaplayabilecek kafa kaç adet golf alır hesaplar merak etme, her şeye zıplayıp muhalefet olmayın

  • ayda 1 milyon az değil mi herifin milyarları var

  • Musk için çerez parası.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Musk, yılda 1 milyon doları falan umursayacak biri değil. Twitter kendini geçindirsin diye yaptığı hamlelerden biriydi bence. Musk'ın düşüncesi veya derdi Twitter'dan para kazanayım değildi zaten. Hem hobisi gibi bir şey hem de flex yapayım dedi sonra satın almak zorunda bırakıldı. Kimisi telefonla, kimisi arabayla yapıyor ama bu adam 44 milyar dolarla yaptı sonuçta.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.