Şimdi Ara

Elon Musk, X'in yeni özelliğini canlı yayında test etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elon Musk, X'in yeni özelliğini canlı yayında test etti
    Elon Musk, X’i her şeyi içeren bir sosyal platform haline getirmeyi amaçlıyor. Görüntülü ve sesli arama desteğinin ardından platforma yüklenecek videoların uzunluğu artırıldı. Şimdi de oyunculara canlı yayın yapma fırsatı sunulacak. Hatta Musk, ilk canlı yayın testini gerçekleştirdi.



    Ayrıca Bkz.X (Twitter) içerik üreticilerine yaklaşık 20 milyon dolar ödedi



    Diablo IV canlı yayın testi



    Musk, 54 dakikalık Diablo IV yayını açarak platformun yeni canlı yayın özelliğinin tanıtımı gerçekleştirdi. Musk’ın paylaşımının ardından X’te bir mühendis olan Mark Kalman da X Media Studio aracılığıyla kullanıcıların OBS yazılımını Twitter hesaplarına bağlayarak nasıl canlı yayın yapacağını gösteren bir video paylaştı.





    Musk, Haziran ayında X’in canlı oyun akışı özelliği kazanacağının sinyallerini vermişti. Twitch’in markalı içeriklerden para kazanan yayıncıları doğrudan etkileyen yeni kurallar getirmesine üzerine yayıncılar YouTube Gaming, Facebook Live gibi alternatiflere yöneldi. Şimdi, bir alternatif daha var. Oyun yayını yapma özelliği X Premium abonelerine açık olacak.



    Canlı yayında alışveriş





    X’e canlı alışveriş yapma özelliği de geliyor. Kullanıcıların canlı yayın izleyebileceği, diğer kişilerle sohbet edip alışveriş yapabileceği, aynı zamanda video içerikleri ve Spaces konuşmalarının olacağı canlı alışveriş sunulacak.




    Kaynak:https://www.engadget.com/x-is-working-on-game-streaming-and-live-shopping-features-203902095.html







  • Dükkanının başında canla başla çalışıyor, gereksiz yere kendini ünlü sanan sosyal lağım parazitlerine reklam parası verip bir şey tanıttırmasına gerek yok, onuda kendi yapıyor.

  • Paris Hilton'la iş birliği yapmışlar oha

  • Eski ismine geri dönsün x nedir ya

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.