Şimdi Ara

Emre'ye dön çağrısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Emre'ye dön çağrısıGalatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat, eski futbolcuları Emre Belözoğlu'na "Geri dön" çağrısında bulundu. Polat, A Milli Futbol Takımımız'ın Romanya ile oynadığı maçın dönüşünde konuştuğu Emre'ye, "Bu sezon iyi bir takım kurduk. Daha da güçlenmeyi ve Avrupa'da yeniden söz sahibi olan bir ekip haline gelmeyi hedefliyoruz. Ve bu kadroda seni de görmek istiyoruz. Çünkü burası senin yuvan. Ocak ayında seni Galatasaray'a alacağım. Buna hazır ol" dedi.

    ÖNCE İSTEKSİZDİ

    Önceleri kendisine Fenerbahçe ve Galatasaray'dan gelen tekliflere "Türkiye'ye dönmem. Avrupa'da yapacağım işler bitmedi" diyerek burun kıvıran ancak son dönemde Avrupa'da sürdürmek istediği kariyerinde gerileme yaşayan Emre Belözoğlu, bu kez öneriye sıcak yaklaştı.

    "BENDE EMEĞİNİZ ÇOK FAZLA"

    İngiltere'nin Newcastle United takımının kadrosunda yer alan fakat siyahbeyazlı ekibin teknik patronu Sam Allardyce'ın kafasındaki ilk 11'inde yer almayan milli futbolcu, Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Polat'a, "Beni küçücük bir çocukken Zeytinburnu'ndan Galatasaray'a siz getirdiniz. Bugün bu noktaya gelmemde büyük emeğiniz var. Ne zaman isterseniz dönmeye hazırım" cevabını verdi. Taraflar, önümüzdeki ocak ayında bir kez daha görüşmek üzere sözleşti.

    Böylece 2001 yılında, henüz 21 yaşındayken yuvadan uçarak İtalya'nın Inter takımına giden ve Avrupa'daki kariyerine start veren Emre Belözoğlu'na Florya'ya dönüş yolu göründü.



    Kaynak: Hürriyet







  • İnşallah yuvaya döner.
  • süper olur valla
  • Eğer dönücekse şimdi dönsün giderken yaptığı hata affedilir ve takıma çok katkısı olur.Ama 30yaşından sonra istenmiyorken yuvaya döndüm diye gelmesin...
  • emreye kapımız her zaman açık

    giderken ki yaptığı hatayı affederiz emre yi sarı kırmızılı forma altında tekrar izlemek güzel olurdu
    ama bu haberde diğerleri gibi balon
  • bencede balon haberdir
  • geçin bu işleri, kapınız açıkmış, hakan geri gelirken okan geri gelirken dediklerinizi unuttunuz mu? emre bu yaşında değil de 32-33 yaşında olsaydı hanginiz çıkıp hatasını affederiz diyecekti
  • tamam abi dönüyorum
  • ne güzel yazmışsın işte ama anlamamışsın.32-33 yaşından sonra kimse tarafından istenmiyorken yuvaya dönüyoruz ayağıyla takıma gelmelerine kıl oluyoruz istemiyoruz.Eğer burası onlar için ''yuva'' ise ve bu taraftarın düşündüklerine değer veriyorlarsa bu takıma,bu taraftara verebilicekleri çok şey varken geri dönsünler,emeklilik zamanlarında değil.

    quote:

    Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

    geçin bu işleri, kapınız açıkmış, hakan geri gelirken okan geri gelirken dediklerinizi unuttunuz mu? emre bu yaşında değil de 32-33 yaşında olsaydı hanginiz çıkıp hatasını affederiz diyecekti
  • Klüpten daha yalanlama gelmedi yahuu
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emredici

    tamam abi dönüyorum


    ne olur gel gel gel
  • "Bu sezon iyi bir takım kurduk. Daha da güçlenmeyi ve Avrupa'da yeniden söz sahibi olan bir ekip haline gelmeyi hedefliyoruz. Ve bu kadroda seni de görmek istiyoruz. Çünkü burası senin yuvan. Ocak ayında seni Galatasaray'a alacağım. Buna hazır ol"

    Hadi ya!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: srgnaau

    "Bu sezon iyi bir takım kurduk. Daha da güçlenmeyi ve Avrupa'da yeniden söz sahibi olan bir ekip haline gelmeyi hedefliyoruz. Ve bu kadroda seni de görmek istiyoruz. Çünkü burası senin yuvan. Ocak ayında seni Galatasaray'a alacağım. Buna hazır ol"

    Hadi ya!


  • quote:

    Orjinalden alıntı: ultraslan_38


    quote:

    Orjinalden alıntı: srgnaau

    "Bu sezon iyi bir takım kurduk. Daha da güçlenmeyi ve Avrupa'da yeniden söz sahibi olan bir ekip haline gelmeyi hedefliyoruz. Ve bu kadroda seni de görmek istiyoruz. Çünkü burası senin yuvan. Ocak ayında seni Galatasaray'a alacağım. Buna hazır ol"

    Hadi ya!








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.