Şimdi Ara

En Iyi Chip Tuning Hangisi - Mtr Chiptuning ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, passat b8 1.6 tdi aracım var. Bu konu ile alakalı forumda başlıkları çok gordüm fakat bende yaptırmak istediğimden araştırma amaçlı konu açmak istedim, arkadaşımda da aynı araç var ve Mtr Chiptuning Pendik şubesinde yazılım yaptırmış 5 aydır kullanıyor hiç problemde yaşamadı çoğu yazılımlı araçlarada kafa tutuyor yakıttada düşme var bende orada yaptırmak istiyorum hem uygun hemde orijinal hazır dosya kullanmıyorlarmış internetde de araştırdim instagram sayfalarında baya yapılan araçlar var şikayetde duymadım fakat sizlerede sormak isterim tavsiyeniz varmıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_erkut -- 19 Aralık 2019; 17:31:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Orijinal hazır dosya derken? Ben de yazılım işiyle uğraşıyorum. O tip firmalar genelde standart yazılım yüklerler. Daha doğrusu gittiğiniz mekan aracınızın dosyasını okur, genel merkeze gönderir, orjinal dosya üstünde oynama yapılır ve aracınıza geri yüklenir. Eğer garanti veriyorlarsa yazılı bir sözleşme ile işlem yaptırabilirsiniz. Mutlaka garantiyi yazılı bir şekilde yapın. Bunun dışında egr ve dpf yi iptal ettirmenizde yarar var. Evet çevreye zarar veriyor, ancak yazılımlı halde binmeniz taktirde egrniz ve dpfniz daha kısa sürede dolacak ve aracınız çekişten düşecektir.
  • Ben 1.3 dizel aracıma 2cr’de yaptırmıştım. Hybrid setup’lı dahil bir çok 1.3 dizelle denedim. Biri hariç beni geçebilen olmadı. 20.000 km bindim hiç sorun çıkarmadı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar uzun arayışlarımdan sonra, kararımı Mtr Chiptuning den yana kullandım kullanıyorum şuanlık 100km de 7.5 idi 6.9’a düştü ortalamam çok memnunum ilgi alakada süper yazılımı yükledikten sonra hemen teste çıktık performans farkını anında görebiliyorsunuz, yakıtta da 200 km yol yaptıktan sonra tasarrufu sağladı. Mtr Chiptuning İstanbul bayisi Ertuğrul Demir’e teşekkür ediyorum buradan da 😊 Herkese öneririm 👍

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.