Şimdi Ara

En İyi ve sessiz dizel motor yağı markasi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
10.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Motor yağı motor sesine ne kadar etki edebilir ki misal 1.6 multijet motora ne yaparsan yap traktör gibi gaddar çalışır ama 1.5 dci daha sessizdir yağla çok alakası yok.

  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Yardım edip üşenmeden yazmak kafa açmaksa alkolünde sigaranda bol olsun arkadaşım ben almayım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 30 Eylül 2022; 20:16:3 >
  • senged kullanıcısına yanıt
    Cleanpexten 300₺ daha ucuza mobil 1 Esp 5 litrelik aldım ilk kez cleanpex dışındaki bir satıcıdan. Ve cleanpexin söylediği her şeye uyuyordu yani yağ sahte değildi. Cleanpexte tek orjinal satıcısıyız mobil 1 in ana şeysiyiz diyerekten fiyatları geçirmeye başlamışlar nasıl olsa diğerleri sahte diye bi kendilerine güven verdirttiler buda işlerine geldi.

    Cleanpex, diğer internet satıcılarıyla hemen hemen aynı fiyata satmadığı sürece müşteri kaybedebilir. Ben 2021 ekim ayında sipariş vermiştim 450₺ falandı internetteki fiyatlarla aynıydı nerdeyse 30₺ ya oynuyordu ya oynamıyordu. Ama sırf orjinal satıcısı diye 300₺ fazla mı verilir o fiyat farkına ben arabanın filtrelerini alırım yani



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 30 Eylül 2022; 20:16:37 >
  • fractal design kullanıcısına yanıt
    Aracım Peugeot 207 2008 model 1.6 zaten bir çok markanın araca uygun vizikozite de , kriterlerde yağı mevcut araca mobil 1 ESP attım dostlar 5.30 açıkçası o gürültülü çalışma sesi azaldı. Sessizlik kriter olmamalı diyen dostlarda vardı açıkçası öncelik kriter kalite e kaliteli yağda motoru gürültülü çalıştırmamali. Castrol sadece reklamı yapılmış bir yağ türü olarak değerlendiriyorum marka yağlar arasında ise mobil Shell ve ligui moly en iyileri diye düşünüyorum
  • Dgnsn D kullanıcısına yanıt

    Aldığınız yağın PSA 2290 onay kodu mevcut. Buda Peugeot Euro 4 motorlar yani sizin aracınız için uygun. Doğru bir seçim yapmışsınız.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.