Şimdi Ara

Engelsiz Hayatım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • "Engelsiz Hayatım" Zorlukların Kaldırılması Ve Yaşam Kalitesinin Yükseltilmesi Için Çabalıyor...

    ENGELSİZ HAYATIM'ın amacı dünyadaki engelli insanlarımızın yaşadıkları zorlukları gözler önüne sermek, onlara faydalı bilgiler sunmak, Engelli vatandaşlarımız için gelişen teknolojileri takip etmek, hayattan daha fazla zevk alabilmeleri için dünya engelli sporları hakkında bilgi vermek, yaşadıkları ülkenin engellilere sunduğu avantajları tanıtmak ve yardıma muhtaç engelli insanlarımızın hayat hikayelerini dünyaya duyurup gerekli destekleri almalarını sağlamaktır.

    Bu konular üzerine yayınlar yapıp, Türkiye ve diğer ülkelerdeki yardım kuruluşları ve engelli derneklerine ulaşıp vatandaşlarımızın seslerini duyurmayı hedefliyoruz.

    Siz de engelli bir birey iseniz bizimle hayat hikayenizi, başarılarınızı ve hedeflerinizi paylaşabilirsiniz. Ve dilerseniz hayat hikayenizi, başarılarınızı ve hedeflerinizi "ENGELSİZ HAYATIM"'da paylaşabiliriz.

    "www.engelsizhayatim.com"'da bulunan bazı makale ve haberler başka sitelerden alıntıdır. Örneğin; Bazı spor haberlerihttp://www.tossfed.gov.tr/ sitesinden izin alınarak hiçbir değişiklik yapılmadan kaynak gösterilerek yayınlanmaktadır. Bazı makaleler de yabancı sitelerden kaynak gösterilerek Türkçe'ye çevrilerek yayınlanmaktadır. Asıl amacımız bilgi paylaşımıdır. Dünya'daki Teknoloji, Spor ve dahasını araştırarak daha fazla vatandaşımıza ulaştırmayı hedefliyoruz. Bu yüzden sitemizde KAYNAK gösterilmiş makale ve haberlerimizi görebilirsiniz. Kaynakları da ziyaret ederek, o siteleri de inceleyerek daha fazla bilgiye de ulaşma imkanınız olacaktır.

    Engelsiz bir hayat yaşamak herkesin hakkı. Herkesin sorunu farklı fakat çözümsüz birşey yok.http://engelsizhayatim.comEngelsiz Hayatım







  • Merhaba

    Engellilere çok saygım var
    AVM'lerde falan asla onların yerine park etmem edenlerle tartışırım
    Yardıma ihtiyaç görürsem destek olurum
    Ama en çok uyuz olduğum konu telefonla spam şekilde arayıp dergi yapıyoruz tiyatro oynuyoruz para versenize diyen engelli dernekleri
    Engellileri ezik gösteren bir durum oluşturuyorlar
    Bu dernek öyledir demiyorum
    Öyle olmasın ki destek verelim diyorum

    Güle Güle..
  • atmosferikmotor kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Verdiğiniz desteklerden ötürü teşekkürlerimi sunarım. Hepimizin istemediği bir konuya değinmişsiniz. Kapınıza elinde makbuz ile gelen, telefonla arayan hiçbir kişiye itibar etmeyin. Engelli derneklerinin adını kullanıp para isteyen maalesef çok fazla insan var ve aslında muhtaç olanlara karşı yardım etmek isteyen kişilerinde düşüncelerini değiştiriyorlar.

    Engelsizhayatim.com şuan için bir dernek değildir ve hiçbir şekilde para talep etmez. Web sitemizin amacı yukarıda da belirttiğimiz gibi Dünyadaki engelli insanlarımızın yaşadıkları zorlukları gözler önüne sermek, onlara faydalı bilgiler sunmak, Engelli vatandaşlarımız için gelişen teknolojileri takip etmek, hayattan daha fazla zevk alabilmeleri için dünya engelli sporları hakkında bilgi vermek, yaşadıkları ülkenin engellilere sunduğu avantajları tanıtmak ve yardıma muhtaç engelli insanlarımızın hayat hikayelerini dünyaya duyurup gerekli destekleri almalarını sağlamaktır.

    Vatandaşlarımızdan tek ricamız makalelerimizi mümkünse kaynak göstererek paylaşmanız. Çünkü Sitemizde yer alan bazı haber ve makaleler de telif haklarından dolayı kaynak gösterilerek yayınlanmıştır.

    Destekleriniz için tekrar teşekkürler.

    "Engelsiz Hayatım" ekibi.




  • smyrna2318 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba

    Rica ederim, her bilinçli insan desteklemeli
    Bir küçük önerim olur
    Forumlarda daha resmi bir mahlas kullanmak ciddiyet katar
    Burada da mesajın içeriğiyle mahlas hiç uyumlu değil
    Bence mahlas kurumsal bir hale gelmeli

    Güle Güle..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.