Şimdi Ara

English Central İnceleme ve İndirim Kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar Arkadaşlar,


    Uzun süredir ingilizcemi geliştirmek için evde, okulda, dışarıdayken kullanabileceğim bir cambly alternatifi speaking geliştirme sitesi uygulaması arıyordum. Arkadaşlarımın önermesiyle English Central'da deneme eğitimi aldım ve memnun oldum. Bazı arkadaşlar hocaların Filipinli olduğunu söylemiş fakat düzgün hocalara denk gelirseniz ( birkaç görüşmeyle bulabilirsiniz favori hocalarımı size yazacağım) gayet aksanları düzgün ve akıcı dile sahipler. Benim için sıkıntı bir teşkil etmedi. Kendimi önyargılarımı yenme konusunda çok faydasını görüyorum. Fiyatı da diğer sitelere göre oldukça ucuz ve kullanışlı. Tam F/P ürünü diyebilirim.


    Derste siteden seçtiğiniz bir video ya da sizin belirleyeceğiniz bir konu üzerine sohbet edebiliyorsunuz.


    Englishcentral'da özellikle kelime ve cümle çalışmaları kısmını beğendim. derste kurduğum cümleleri düzelterek sisteme kaydediyorlar. yanlış telaffuz ettiğiniz ya da yeni öğrendiğiniz kelimeleri de aynı şekilde sisteme kaydediyorlar. sonradan bu cümle ve kelimeleri çalışabiliyorsunuz. bu şekilde daha kalıcı oluyor.


    Cambly'deki öğretmenler native speaker bildiğim kadarıyla. ama sırf bunun için camblye üye olmaya değer mi bilmiyorum. çünkü fiyat açısından arada dört kat fark var. kişisel fikrim başlangıç ve orta düzeyde ingilizce konuşanlar için iki platform arasında büyük fark olmayacaktır. Englishcentralda haftada 2, 3, 5, 7, 14 ders seçenekleri var. size uygun olanı seçebilirsiniz.


    Üye olduktan sonra satın almadan önce seviye tespit deneme eğitimi alabilirsiniz. En güzel yanı derslerin 25 dk olmasıdır. Diğer siteler gibi 5 dk 15 dk gibi az süreler değil gayet yeterli oluyor. Aşağıdaki linkten üye olursanız 3 aylık pakette %36, yıllık pakette %60 indirimli satın alabilirsiniz. Sizler bu linkten kaydolursanız bu öğrenci kardeşinizde birkaç hafta daha eğitim kazanmış olacak. Desteklerinizi bekliyorum.


    Benim Favori Hocalarım -> Aeya - Thorjon - Norreen- Lady ( Listeyi güncel tutmaya çalışacağım) Hocaların boş saatlerini görebiliyorsunuz veya size uygun tarih saati seçip o an hangi hocalar müsait görebiliyorsunuz.



    INDIRIM LINKI-> tr.englishcentral.com/invite/m7Hfe__Tvb0V




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mechanic_Engineer -- 12 Temmuz 2022; 22:3:53 >







  • indirim linki yalnızca %20, %36 değil

  • Merhaba uzun süredir ücretsiz olarak kullandığım ve geçen hafta itibariyle özel ders ile konuşmamı da ilerletmem adına üyelik aldığım sitedir. Videoları mimi ile konuşabiliyor olmak da oldukça hoşuma gidiyor.


    Deneme dersleri mevcut sitede, eğer üye olmak isterseniz de aşağıda ki kod ile indirim sağlayabilirsiniz. Ben şimdilik memnunum :)



    /logout?redirect=/login?continue=https://tr.englishcentral.com/invite/aPC7xsFUxw4u




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UlkuBegum -- 4 Nisan 2023; 9:52:36 >
  • Merhaba,


    1 yıllık, haftada 7 ders konuşma 25 dk lık (7x25DK) birebir ders aboneliğe sahip bir üyelik almıştım. Haftada 7 ders, her ders 25 dk, 4.5 aylık bir üyeliğim kaldı. Üyeliğimi devrediyorum. (englishcentral.com) 1 senelik üyelik aldım ve oldukça verimli geçti. Ancak yüksek lisansa başladığım için artık dersler adına yeterli vaktim yok. Bundan dolayı kalan kullanım hakkımı 4.5 ay olmak üzere devrediyorum.


    English Central bu konuda güvenli bir devir prosedürü uyguluyor. Sizin kayıtlı mail adresinizi onlara sizinle aynı bir mailde paylaşmam durumunda kalan kullanım haklarımı benden alıp, bildirdiğim kullanıcıya devredebiliyor. Detaylı bilgi almak isterseniz özel mesaj atabilir veya mailleşebiliriz.


    Güncel Fiyat bilgisini English Central resmi web sayfasından kontrol edebilirsiniz.


    Teşekkürler.


    İletişim: orgokor@gmail.com





  • orhan94 O kullanıcısına yanıt

    Merhaba,


    Üyeliğiniz hala aktif mi?

  • merhaba 12.2023 extra %20 indirim kodu isteyen faydalansın. tüm indirimlere ek %20 indirim alırsınız



    englishcentral
    Sizin için %20 indirim
    https://tr.englishcentral.com/invite/zneUVll6OM_5


    https://tr.englishcentral.com/invite/zneUVll6OM_5

  • Yeni üyelik alacağım. İndirim için link atacak var mı ?

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.