Şimdi Ara

Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
18
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
     
    Her hafta ücretsiz oyunlar sunan Epic Games geçtiğimiz Perşembe günü iki farklı oyunu tamamen bedava bir şekilde dağıtıyor. Cat Quest II ve Orcs Must Die! 3 oyunlarını şu an kütüphanenize ekleyebiliyor ve herhangi bir ücret ödemek durumunda kalmıyorsunuz. Bu oyunlara 9 Mayıs Türkiye saati ile 18.00'e kadar sahip olabilirsiniz.
     
    Epic Games kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor
     
     
     
    Her Perşembe farklı oyunları bizlere sunan Epic Games, 9 Mayıs Türkiye saati ile 18.00'den sonra strateji odaklı rol yapma oyunu Circus Electrique adlı yapımı ücretsiz bir şekilde sunacak. Dolayısıyla bu haftaki oyunları kütüphanenize eklemeyi unutmayın ve eğer aklınızda bu oyun varsa, diğer platformlardan satın almayarak haftaya ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.
     
    Circus Electrique, kısmen hikâye odaklı rol yapma deneyimini bizlere sunuyor ve aynı zamanda taktik odaklı bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Diğer taraftan oyunda sirk yönetimi sistemi de yer alıyor. Sıradan Londralılar gizemli bir şekilde azılı katillere dönüşünce şehri kurtarma görevi gösterinin gerekli becerilere sahip performans sanatçılarına düşüyor.
     
     
     
    Circus Electrique oyunculara neler vadediyor?
     
    Ağzı açık bırakacak ortamları sıra tabanlı savaş sistemi ve hikayeye dayalı rol yapma unsurları ile beraber bizlere sunulan bu yapım, bir sonraki hafta Epic Games platformunda tamamen ücretsiz bir şekilde sunulacak ve böylece oyuna tamamen bedava bir şekilde sahip olabileceğiz.
    Oyun içerisinde ortamların manzaralarının ve atmosferin gerçekten de güzel bir şekilde bizleri yansıttığını ve SteamPunk dokunuşunun burada olduğunu aktarabiliyoruz.
     
    Bu dokunuşla beraber ortamların nasıl bir yapıya sahip olduğunu zaten hem ekran görüntülerinden hem de fragmanlardan görebilirsiniz. Aynı zamanda oyun zaten şu anda çıkış yapmış durumda. Dilerseniz diğer platformlardan da satın alabilir ve oyuna bir geçiş sağlayabilirsiniz. Ancak oyunu şu anda satın almanızı herhangi bir gerek yok çünkü haftaya perşembe ücretsiz bir şekilde bizlere sunulacak ve Epic Games kütüphanenize ekleyebileceksiniz. Dolayısıyla beklemenizde fayda var.

    Yapım içerisinde Londra şehrinde bulunuyoruz. Bu Şehir içerisinde elbette sıradan Londralılarla anormal Londralılar arasında bir husumetin olduğuna görebiliyor ve buradaki insanlar gizemli bir şekilde acımasız katillere dönüşüyor. Dolayısıyla biz de bu katilleri ortadan kaldırmak ve aynı zamanda ortamı tekrar eski haline getirmek için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz.
    Ancak bunu yapmak için de elbette farklı taktiklere ve stratejilere yönelmek durumunda kalıyoruz.

    Yapım içerisinde elbette taktik savaşları oldukça ön planda olduğu için biz de burada kendi taktiklerimizi ön plana çıkarmaya hazırlanıyor ve burada aynı zamanda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor. Dolayısıyla kendi deneyiminizi özelleştirebileceğiniz ve kişiselleştirebileceğiniz bir yapının burada olduğundan bahsedebiliyoruz.
     
    '' 

    Oyunun arka planında bir hikaye anlatılıyor. Bu hikayeyi kapsamında hikayeye dayalı rol yapma unsurlarının bir hayli ön plana çıktığını söyleyebiliyor ve aynı zamanda kısmen taktik kısmen de olsa sirk yönetimi üzerinde burada yoğunlaşabiliyoruz. Dolayısıyla büyüleyici ortamlara geçiş yapabileceğimiz ve farklı dokunuşlarla beraber ilerleyebileceğimiz yapımda sıradan Londralılar burada kafayı üşüterek katillere dönüşmeye hazırlanıyor ve bunları biz de ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyoruz. Arka planın bu tarz bir temel hikayesi bulunuyor.

    Bu hikaye kapsamında dilediğimizi gerçekleştirebiliyor ve en iyi şekilde burada yer almak için ve bir dizi yetenekli oyuncular arasında seçimimizi yapabiliyoruz. Elbette burada yer aldığımız süre boyunca istediğimiz şekilde kendimize ait bir takım kurabiliyoruz. Bu takımla beraber oyuncular elbette şehirleri kurtarmak için ellerinden geleni yapmayı koyulabiliyor ve gerekli becerilere sahip olup olmadığınız burada açığa çıkıyor. Çünkü oyun içerisinde gerçekten de farklı karakterlerin olduğu ve bu karakterler üzerinde yoğunlaşmamız gerektiğini aktarmamız gerekiyor.

    Oyunda aynı zamanda bir dizi yetenekte önceden oluşan bir ekibi yönetmek için elbette kolları sıvamaya hazırlanır ve sizin de kendi taktiklerinizi ön plana çıkarmak için burada büyük oranda yer aldığınızı görebiliyorsunuz. Kısmen taktik ve yukarıda bahsettiğimiz gibi kısmen de sirk yönetimi unsurlarının bulunduğu bu yapımda bir yandan yönetim unsurlarını elimize alabiliyor diğer yandan ise aynı zamanda bu yönetim unsurlarıyla beraber kendi takımımızı yönetmek durumunda kalabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda farklı şekillerde yöntemi unsurlarının olduğunu aktarabiliyor ve burada gerekli becerilere sahip miyiz değilmiş tamamen öğrenmek durumunda kalıyoruz. Ancak her bir oyuncu burada farklı bir deneyim elde ettiğinden dolayı kendinize ait stratejilerinizi ve planlarınızı da burada ortaya dökebiliyorsunuz.
     
    '' 
     
    En büyük gösterinin ardından elbette burada Londralılar tamamen kafayı üşütmüş bir şekilde sağa sola saldırmaya hazırlanıyor ve kurbanlar arasında siz de bulunuyorsunuz. İşte bu dokunuşla beraber oyunda acımasız katilleri ortadan kaldırmak için ellerinizden geleni yapmaya koyulabiliyor ve yalnızca sirkteki güçlü adamları değil aynı zamanda diğer sanatçıları kurtarmak için de burada büyük bir mücadeleye atılabiliyoruz.

    Oyun içerisinde sirke içerisinde güçlü adamların olduğunu, ateş üfleyicilerin yer aldığını ve palyaçoların bulunduğunu söyleyebiliyor ve bunları ortadan kaldırmak tamamen bizim işimiz oluyor. Aynı zamanda hem bunlarla uğraşmak durumunda kalarak onları ortadan kaldırmak temel hedefimizken, diğer taraftan diğer sanatçıları ve şehri kurtarmakta bizim temel görevlerimizden biri olarak karşımıza çıkıyor. Şehri kurtarmak ve sanatçılara olan saygınlığı tekrar kazandırmak için benzersiz yeteneklerle beraber ilerlemeye çalışıyor ve burada her bir karakterin farklı şekillerde yeteneklere sahip olduğunu söyleyebiliyoruz.

    Oyunda zaten yukarıda bahsettiğimiz gibi taktiksel bir sıra tabanlı savaş sistemi bulunuyor. Bu sıra tabanlı savaş sistemi ile beraber sıra dışı kahramanlar elde edebiliyor ve kendi ekibimizi burada istediğimiz şekilde güçlendirebiliyor ve yükseltebiliyoruz. Sıra tabanlı taktik savaşlarında siz de biliyorsunuz ki önce siz, daha sonra ise karşı takım sıra sıra saldırmaya hazırlanır ve her etap içerisinde yapacağınız hamleler oldukça önem arz ediyor. Dolayısıyla burada olacakları önceden kestirmeniz ve ileriye dönük olarak düşünmeniz gerekiyor. Bu sistemle beraber kendi stratejilerinizi ve planlarınızı da oyuna dahil edebiliyorsunuz.

    Oyunun ortamına ve atmosferine bakacak olursak gerçekten de güzel bir şekilde bizlere sunulduğunu aktarabiliyoruz. Çünkü oyunun arka planına canlı bir dünyanın olduğunu söyleyebilir ve bu canlı dünyada elbette biz de sirk yönetimini ele geçirebiliyoruz. Oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi Londra şehrinde yer alan karakterleri ortadan kaldırmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyor ve sirk yönetimi içerisinde elbette biz de elimizdeki sirk oyuncularını kullanmak durumunda kalıyoruz. Örneğin yukarıda bahsettiğimiz gibi ateş üfleyici ile beraber düşmanları tamamen yakabiliyor, güçlü adamlarla beraber düşmanların üzerine gidebiliyor, onları devirebilir ve daha fazla detay ile beraber oyundaki yerimizi alabiliyoruz.
     
    '' 

    Dolayısıyla oyunda yetenekli oyuncuları ve şehri kurtarmak için elimizden geleni yapmaya koyulabiliyor ve şehri kurtararak elbette tekrar sıradan yaşama dönmeye hazırlanıyoruz. Oyunda Victoria dönemi eserlerinin olduğundan bahsedebiliyor ve bu kalıntıların önümüze çıktığını söyleyebiliyoruz. Sıra tabanlı taktik savaşları ile beraber sıra dışı kahramanlara ev sahipliği yapabileceğimiz ve istediğimiz şekilde ilerleyebileceğimizi yapımda geniş bölgelere doğru adım atmayı hazırlanıyoruz. Yalnızca savaşlarla beraber değil aynı zamanda 6 geniş bölgenin burada olduğunu aktarabiliyoruz. Bu bölgeler üzerinde istediğimiz şekilde kahramanlarla beraber gezinebiliyor, bu gezintilerle görevleri yerine getirmeye hazırlanıyor ve daha fazla detayla oyundaki yerimizi almaya hazırlanıyoruz.
     
    Yapım içerisinde elbette heyecan verici rol yapma detayları bizleri bekliyor. Oyunda tehditkar unsurların olduğundan bahsedebiliyor ve kendi ekibimizi burada ön plana çıkarmaya hazırlanıyoruz. Bu sistemlerle beraber en iyi şekilde ilerlemeye çalışıyor, moral sisteminin burada olduğundan bahsedebiliyor ve bu moral sisteminin gerçekten de karakterlerin performansını etkileyen bir mekanik olarak bizlere sunulduğunu görebiliyoruz.

    Dolayısıyla karakterlerimizin yenilikçi moral sistemi içerisinde yer alması gerektiğini aktardığımız yapımda onların morallerini ve akıl sağlıklarını yüksek tutmamız gerekiyor. Ancak bu şekilde daha verimli bir savaş sistemi içerisinde yer alabiliyoruz. Bu savaş sistemleri ile beraber elimizden geleni yapmaya koyuluyor ve geniş bölgeler boyunca farklı bölgelere doğru ilerlerken buraları keşfedebiliyor ve kendimizi atmosferlere kaptırabiliyoruz.

    Bu atmosferler içerisinde yer alabildiğimiz ve kendimizi farklı bölgede doğru atabildiğimizi yapımda görev bilinci ile beraber yönettiğimiz bir ekibimizin olduğunu söyleyebiliyor ve gerçekten de sirk yönetimi üzerine burada usta olmak için elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Burada her bir sanatçının yani göstereceği farklı şekillerde yeteneklerinin olduğunu söyleyebilir ve yukarıda bahsettiğimiz gibi karakterlerin özelliklerinden yararlanmak tamamen bizim işimiz oluyor. Bu özelliklerle kendimizi güçlü adamların, ateş üfleyicilerin, palyaçoların ve daha fazlasının yönetimi bizim elimize veriliyor. Bunları en iyi şekilde yönetmek tamamen bizim işimiz oluyor ve oyunda yer aldığım süre boyunca klasik sirk sanatçılarının becerilerini test etmek için fazlasını gerçekleştirebiliyoruz.
     
    '' 

    Her bir savaş içerisinde derinlikli bir sistemin olduğundan bahsedebiliyor ve bu derinlikle beraber de kendi stratejilerimizi ön plana çıkarmaya hazırlanıyoruz. Her bir savaş içerisinde farklı stratejiler benimseyebileceğimiz ve bu stratejileri ön plana çıkarabileceğimizi yapımda diğer klasik sirk sanatçıların tüm becerilerini test etmek ve aynı zamanda burada yer aldığımızı aktarmak oldukça önemli. Çünkü savaşlar içerisinde seçeneklerle beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyoruz.

    Toplamda 15 oynanabilir sınıfın olduğundan bahsedebiliyor ve bu sınıflar arasından istediğimizi seçerek düşmanların üzerinden gidebiliyor ve böylece en iyi şekilde oyundaki yerimizi almaya hazırlanabiliyoruz. Akrobatik sanatçıların yer aldığı ve diğer taraftan güçlü ekibimizin bulunduğu bu yapımda farklı kombinasyon unsurları ile beraber elbette karakterlerimiz bir araya getirebiliyor, farklı kombinasyonları bir araya getirerek güçlü kombolar ortaya çıkarabilir ve düşmanlara karşı en iyi komboları yaparak da onları toplu bir şekilde ortadan kaldırabiliyoruz. Örneğin, oyunda yukarıda bahsettiğimiz gibi ateş üfleyicisi ile beraber toplu bir şekilde düşmanları yakabiliyor ve ardından diğer sirk karakterlerini ön plana çıkararak onları tamamen ortadan kaldırabiliyoruz.

    SteamPunk Londra'sı içerisinde yer alabildiğimiz yapımda en harika gösteriyi bizim hazırlamamız gerektiğini aktarabilir ve içerisinde bulunduğumuz kaosa rağmen elbette gösterinin devam etmesini sağlamak durumundayız. Dolayısıyla dünyanın her yerinden gelen en yetenekli sanatçıları işe alıp eğitebiliyor ve onların karakterlerini ve durumlara daha da yükseklere çıkarabiliyoruz.
     
    '' 
     
    Yapım içerisinde gerçekten de Londra şehri karanlık ve kaotik bir ortamla beraber bizlere sunuluyor. Ve oyunda yer aldığımız süre boyunca belki de içimizin kararacağı ortamlarda kendimizi bulabiliyoruz. Dolayısıyla oyunda yetenekli sanatçıları işe alırken aynı zamanda onları eğitebiliyor ve bir yandan da kendimizi karanlık ortamlarda bulurken elbette içimizin sıkıldığına şahit olabiliyoruz. Londra şehrini tekrar eski ihtişamına geri götürmek ve aynı zamanda oraya ulaştırmak için bu bölgeleri tekrar inşa etmek durumunda kalıyoruz ve oyuncuların becerileri ve birbirleriyle olan uyumları da burada oldukça önem arz ediyor.

    Çünkü ekip içerisinde yukarıda bahsettiğimiz gibi moral sistemi bulunuyor. Bu moral sisteminin yanı sıra aynı zamanda kombinasyonlar ve kombolar yapabileceğimiz bir sinerji sisteminin olduğundan da bahsedebiliyoruz ve karakterler arasındaki uyuma ne kadar yüksek olduğunu aktarabilirsek o kadar çok güçlü bir şekilde düşmanlara karşı gelebiliyoruz. Dolayısıyla bu durumu da oldukça dikkat etmeniz gerekiyor ve kendi durumunuzu burada ön plana çıkarabiliyorsunuz. Tek bir gösterinin parasal başarınızı etkilediği yapımda elimizden geleni yapmayı koyuluyor ve aynı zamanda kazandığımız içeriklerle beraber sirk yönetimini daha da üst seviyeye çıkarmaya hazırlanıyoruz.

    Sirke posterlerinin klasik ortamların ve karanlık manzaraların bizlere sunulduğu yapımda gerçekten de en iyi şekilde yer almak için buradaki oyuna adım atabilir ve oyuna hiçbir ücret ödemeden tamamen ücretsiz bir şekilde sahip olabiliyorsunuz. Dolayısıyla bu tarz oyunlardan hoşlanıyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun Steam Platformu üzerinden 14 dolarlık fiyat etiketi ile beraber karşımıza çıkarken haftaya perşembe Epic Games platformda tamamen ücretsiz bir şekilde bizlere sunulacak.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.