Şimdi Ara

Erepublik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Web tabanlı basit ama eglenceli bir oyundur. Çeşitli devlet ve milletlerden olusan bir dünya üzerinde oynanmaktadır. Fazla vakit gerekmemektedir. Günlük 5dk oyunla ilgilenip günlük gereksinimleri (work-train) yapmanız yeterlidir. level 12 olana kadar savaşmayarak, altın ve paranızı biriktirmeniz sizin yararınıza olur. Çünkü level 12 oldugunuzda kendi şirketinizi kurabilirsiniz ve gelirinizi arttırdıgınızda istediginiz gibi rahat rahat savasabilirsiniz. Size tavsiyem level 12 ye kadar sadece work ve train yaparsanız karakterinizin gelişimi ve sizin oyundaki geleceginiz açısından en iyisi olacaktır. Healtinizi 90 üzeri tutmanız sizin faydanızadır. Gereksiz harcamalardan kaçınınız..

    Oyun hakkında kısa bi bilgi ve tüyo vermiş bulunmaktayım..

    http://www.erepublik.com/tr/referrer/alpbdr

    yukarıda verdigim link benim referans linkimdir. eger bu linknten üye olursanız size de bana da faydalı olur. sizin bana faydanız olunca ben de sizin oyun içindeki her türlü ihtiyacınızda yardımcı olurum.

    Not: Referans linkimden üye olursanız alpbdr profilime bu linkten msj atıp bilgilendiriniz lütfen..
    http://www.erepublik.com/tr/citizen/profile/4520958

    Herkesi bekliyoruz.. Ne kadar kalabalık, o kadar güçlü bir E-Türkiye..







  • Oyuna kayıt oldugunuzda ilk iş olarak boş profil resminize tıklayp, açılan sayfadan sag üstlerde PROFİLİNİ DÜZENLE bölümünden girip bi profil resmi eklemeniz size ekstra xp saglayacaktır.
    Daha sonra yukarıdaki menülerden BİLGİ menüsünden, İŞ PİYASASI na girdiginizde, otomatikman sizin seviyenize uygun iş seceçenleri karşınıza çıkar. En üstteki iş teklifine girin.
    Şimdi gelelim çalısmaya. Yine üstteki menülerden YERLERİM kısmına girdiginizde karşınıza çıkacaklardan en baştaki sizin iş yerinizdir. Ona tıklıyoruz. 0 gold isteyen(yani bedava olan) SİNGLE ESSPRESSO ya (tek fincan resmine) tıklayıp sayfanın altından ÇALIŞMAYA BAŞLA ya tıklıyoruz.
    Daha sonra yine yerlerim menüsünden iş yerinizin hemen sagındaki TRAİN bölümüne tıklıyoruz. Açılan sayfadan yine 0 gold(bedava olan) isteyen BOT resmini seçip sayfanın altından ANTRENMAN YAP a tıklayıp antrenmanımızı da yaptıktan sonra, gelelim kazandıgımız parayı nasıl harcayacagımıza geçelim.
    Üstekki menülerden BİLGİ menüsünden market e giriyoruz. açılan sayfadan en baştaki FOOD a tıklayıp altta açılan bölümden en baştaki TEK EKMEK resmine tıklıyoruz. açılan sayfadaki en üstteki teklif ( en üstte görünen en ucuz ekmektir) ten yandaki boşluga ihtiyacımız olan sayıyı girip ekmegimizi alıyoruz.
    Gelelim günlük ihtiyacımıza. çalısmak ve antrenman yapmak 1er healtinizi götürür. günlük te otomatik 4 healtiniz gider. yani her gün çalıstıktan sonra kazandıgınız parayla 3 ekmek (tanesi 2 healt verir) günlük ihtiyacımız karşılanmıs olur. ekmegi nasıl yiyecegiz diye sorarsanız da anasayfanızda profil resminizin altında kaç healtiniz(can) kaldıgı yazar. eger healtiniz 100 den az ise altında yeşil bi kutucuk olur EAT diye. ona tıklayarak ekmegimizi yiyebiliriz..
    level 12 ye kadar yapmamız gereken şimdilik bunlar. unutmayın, level atlarken kazandıgınız goldları(altınları) kesinlikle harcamayın çünkü level 12 oldugunuzda şirket açıp gelirinizi arttırmanız için çok ihtiyacınız olucak. Günlük ihtiyacınızı karşıladıktan sonra kalan paranızı da biriktirip kuracagınız şirkete sermaye yapabilirsiniz.
    Unutmamamız gereken en önemli şeylerden biri de level 12 ye kadar SAVAŞMAK YOK :)




  • alp_bdr@w.cn adresimi ekleyip msnden de ulaşabilrsiniz bana.. özellikle şunu belirteyim. ilk zamanlar biraz sıkıcı geçer oyun biraz hesabınız kendini toparlayana kadar. ama level 12 den sonra oyun renklenmeye başlar. zevk almaya başlarsınız. üye olup hemen tekrar çıkan arkadaşlar için söyleme gereği duydum sadece. herkese şimdiden iyi oyunlar..
  • oyuna başlayacaklar lütfen kayıt olup bırakmasınlar oyunu en az 10 level a gelin ki oyunu kavrayın ne kadar web bazlı oyun olsa da sabır gerektiriyor

    Oyuna referansımla başlayanlara her türlü yardım yapılır ekmek iş vs.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Juba13Tv -- 12 Nisan 2011; 22:39:49 >
  • bunu halen oynayan var mı, bu başlığı gördüğüme sevindim ama mazinin tozlu sayfalarında kalmış gibi :D oynayan varsa her 1000 gold karşılığı 75TL ödeme yapabilirim :) yeni kaydolcak olanlar için de referans kodumu bırakıyorum, bu link üzerinden ücretsiz olarak kaydolabilirsiniz. oyun epey eski ama bağımlılık yapıyor, fazla vaktinizi almıyor ve bağımlılık yapıyor

    www.erepublik.com
    Ücretsiz Online Çok Oyunculu Strateji Oyunu | eRepublik
    https://www.erepublik.com/tr#YurtsuzJohn



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abuzittin35 -- 23 Ağustos 2023; 19:21:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.