Şimdi Ara

ERR_GFX_D3D hatası ve çim ve bazı nesnelerde garip grafik hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • belli bi süre oynadıktan sonra rastgele bi yerde oyun donuyor ERR_GFX_D3D hatası alıyorum sonra çalışmayı durdurdu diyor son 2 gündür böyle oldu onun dışında hiç olmuyordu nasıl çözebilirim bu sorunu yardımcı olursanız sevinirim sistemim imzamda.

     ERR_GFX_D3D hatası ve çim ve bazı nesnelerde garip grafik hatası
     ERR_GFX_D3D hatası ve çim ve bazı nesnelerde garip grafik hatası
    bazı açılarda gözüküyor bu olay herhangi bi yerde olabilir ama en çok çimlerde gözüme çarpıyor neden olabilir bu bilen var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Panmordeczka -- 4 Mayıs 2015; 6:48:02 >







  • heleki yağmur yağdiğinda çok kötü gözüküyor çimler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavit112233

    heleki yağmur yağdiğinda çok kötü gözüküyor çimler

    Yabanci forumlardan arastirdim nvdia kartlarda son patchden sonra bu cim olayi oluyormus buyuk ihtimal sonraki patchde cozulur..dx hatasinida gforce experince silerek cozdum kesinlikle fraps playclaw msiafterburner acmayin hatayi boyle cozdum..dx value degistirme olayina girmeyin dx 10 a cekiyor goruntuler berbat oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nvidia denetim içinden Cuda için ekran kartını seç, genelde o seçili olsa bile. Oyun içinden vsync kapat nvida içinden aktif et ve üçlü ara belleklemede aktif olsun (tabi kullanıyorsan).

    Nvidia denetimden güç aylarını max. performans yap, fraps ve diğer fps sayaçları sorun yapsada, shadowplay kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Bunun haricinde oyun exe dosyalarına özellikler içinden yönetici çalışma iznini aktif etmende fayda var.

    Dediğin gibi bu sorunun ayrıca saçma bir biçimde settings dosyası içinden dx versiyonu ''0'' yaparak çözüyoruz diyen süper zekalalılar var; oyunu dx 10 ile oynadıklarının farkında değiller. Bu tarz yollar tamamen uydurma.

    Olurda hata alma ilerde yine tekrarlanırsa, sc sitesinden oyunun 150 mb küsür dosyasını çekip bir repair etmende fayda var yada steam içinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.