Şimdi Ara

Ertuğrul Sağlam diyenler..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aziz yıldırımı ilk defa takdir ettim, Aykut kocamanın karakterine tek sözüm yok. eğer gerçekten 'yoruldum başkanım, bırakmak istiyorum' sözüne 'sen istifa edemezsin ben seni kovuyorum' dediyse.. gerçekten tebrik. çünkü gerçek fenerbahçeli pes etmez, bir de hani inandığınız sevdiğiniz bir davanız vardırda yüzbinler karşınızdadır ya, siz de yıkılmazsınız dik duruşunuz devam eder. aziz yıldırımda ilk defa onu gördüm. belki bazıları başarılı oldu gerçekten gücünü kırmayı başardı. ama hala başımızda olması onun yılmadığını gösteriyor. ben de dahil istifasını istiyorum, bazı fenerliler gibi ' son sözümüz aziz yıldırım demediğim halde' şike süreci bir takımın başına yıkıldı. zaten hiç bir galatasaraylının biz şike yapmadık dediğini sanmıyorum. hani sınıfta kopya çekilirde, birisi yakalanır ya.. o yeter.. bazen o aklıma geliyor..

    neyse bunları yazdım, daha aykut kocaman istifasını vermedi. böyle konular açan fenerlilerden nefret ettim ama baktım bizim koyun taraftar hemen ben de ben de bende demeye başlar diye bu konuyu açma ihtiyacı hissettim. Aykut kocaman istifasını verirse eğer, ve kabul edilirse..

    herkesin sevdiği, bu onurlu saygılı adam. teknik direktörümüz olsun isterim. hep küçük takımı çalıştırdı diyen, bilmem kaç takımı küme düşüren, maç sonu bize tecavüz ettiler diyerek taraftarlarını kulübünü içten yıkan yılmaz vural değil ! siz, son sözümüz aziz yıldırım, aykut bizimle kal, aziz git artık, aykut git artık, ve son olarak yılmaz gel artık diyenler aynı karakterde insanlarsınız gözümde. bu kadar ağır konuşuyorum !


     Ertuğrul Sağlam diyenler..







  • Kasımpaşa ile anlaşmamış mıydı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yoruldum demesi. Adamın transfer listesini veto ediyor. Ertuğrul Sağlam dediğin adam Beşiktaş Liverpool'a 8-0 yenildiğinde en azından 0 çekmedik tarzı açıklama yapmış bir adamdır. Neyin Ertuğrul Sağlam'ı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    Ne yoruldum demesi. Adamın transfer listesini veto ediyor. Ertuğrul Sağlam dediğin adam Beşiktaş Liverpool'a 8-0 yenildiğinde en azından 0 çekmedik tarzı açıklama yapmış bir adamdır. Neyin Ertuğrul Sağlam'ı

    Saçmalama. 8taş diye espiri yapmakta çocukluk, en azından 0 çekmedik de çocukluk. ortada kesin bir şey yok, yazımı iyi oku. trasfer listesine kim karar vermeli orası ayrı bir konu. benim bu konuyu niye açtığımı idrak et. ertuğrul sağlam adam gibi adamdır. karakter ve teknik direktör olarak.
  • cemaat ciddi ciddi fenerbahçeye göz koydu desene
  • ne alakası var ? şu zamanda efendi olan namazı niyazinda olan tak cemaatçi damgası yiyo bu nasıl iş anlamadım ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

    Ne yoruldum demesi. Adamın transfer listesini veto ediyor. Ertuğrul Sağlam dediğin adam Beşiktaş Liverpool'a 8-0 yenildiğinde en azından 0 çekmedik tarzı açıklama yapmış bir adamdır. Neyin Ertuğrul Sağlam'ı

    Aykut Kocaman istifadan sonra yakın çevresine "Hiç kimseye bir kırgınlığım yok. Medyada yazılanların çoğu doğru değil. Transfer yüzünden bırakmadım. Sadece çok yoruldum ve yıprandım. Kimseyle bir kavgam ve kimseye kırgınlığım yok. Fenerbahçe için en iyisi buydu. Bu bir hava değişimidir. Benim yerime göreve başkası gelecek. O kişi de en iyisini yapacak. Herkes için hayırlı olsun" dedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.