Şimdi Ara

eski bilgisayarımı toparlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar. elimde 2012 yılında aldığım hp pavillion g6 1352et marka bir notebookum var. malum bilgisayar fiyatları çok pahalı ve bilgisayarla da çok bi işim olmadığı için bilgisayarımı biraz geliştirmek istiyorum.


    öncelikle özellikleri şöyle

    6 gb ram

    amd a6-3420m 1.50 ghz işlemci

    amd radeon hd 6520g grafik kartı

    bilgisayarcıdan aldığım 320 gb hdd takılı kendi harddiski 500 gb dı ancak sağlığı zayıf

    win 7 ultimate yüklü


    öncelikle bu bilgisayara win 10 kurabilir miyim ssd takıp? (sandisk ssd plus 240 gb) win7 çok eskidi artık tat vermiyor win10sistem gereksinimlerine baktım ssd takarsam olur gibi anladım bilgisayar donanım yazılımı işine pek hakim değilim mobil cihazlar daha çok ilgimi çekiyor.


    usb soketlerini değiştireceğim üç giriş var ikisi bozuk biri de kafasına göre çalışıyor usb çoğaltıcı ile idare ediyorum çok işim olmadığı için. yeni pil ve şarj aleti alacağım ssd alacağım hepsini toplayınca 1300 civarı bir fiyat yapıyor eğer yazılımı korsan kendim yüklersem. usb ye win7 kurmakta sorun yaşamıştım düzgün yazmamış yine sorun olursa bilgisayarcıya yaptırırım amasıfır ssdyi de ellerine teslim etmek istemiyorum. üç usb girişi değişimi termal macun fan temizliği format vs 500 bulur herhalde.


    sizce yapılabilir mi? dediğim gibi bilgisayarı çok kullanmıyorum arada ofis kullanımı genelde youtube ve chrome kullanıyorum.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.