Şimdi Ara

Eski Mac Kullanıcılarına OSX Güncellemesi ve Pil Kullanımı İle İlgili Sorular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhaba,


    1.5 ay önce ME662TU/A modelini satın aldım. Golden Master 2 sürümünün yayınlanmasıyla birlikte Mavericks'in yayınlanması da an meselesi. Tıpkı iPhone'larda yeni gelen her iOS sürümüyle telefonun iyice yavaşlaması gibi, Mavericks ile de aynı durum olur mu? Eski Mac kullanıcıları Mountain Lion'a geçerken böyle bir sıkıntı yaşadı mı?

    Bir de ikinci bir sorum var. Pille ilgili. Ben bilgisayarımı sürekli olarak masaüstünde kullanıyorum. Pil %100 olunca çıkarıyor, %5 olunca tekrar şarja takıyorum. Buna rağmen 1.5 ayda pil ömrüm (Coconut Battery'e göre) 6600MhZ'den 6284'e düşmüştü. An itibariyle tekrar 6374'e çıkmış durumda. Bu kadar düşmesi normal mi? Pili kalibre etmem mi gerekiyor? Onunla ilgili de çok fazla şey yazılmış hangisini uygulayacağımı şaşırdım.

    Ben %100 olduktan sonra 2 saat daha şarjda tuttum. Sonra cihazı %5'e kadar kullanıp, tekrar %100'e kadar şarj ettim. Bir kaynakta %100 şarj olduktan sonra 2 saat tutun, pili tamamen bitirin ve 5 saat sonra şarja takın diyor. Diğeri de pili tamamen bitirmenin doğru olmadığını yazıyor. Hangisine güvenmeliyim?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.