Şimdi Ara

Eski oyun konsollarini yeniden kesfetmek...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugun bir dukkana girdim ve ps4 pro 2 kol ve bir iki oyuna 3000tl sayan bir cocuk gordum...

    Insan beyni tuketmek uzere calisir...eskiyi kesfetmek onun icindeki potansiyele saygi duymak bize cok sey kazandirir..

    Oyun konsollari yillardir var mazisi cok eski olmasada bir cok oyun yapildi binlerce insan emek verdi cesit cesit konsollar uretildi..bazen hurdacilarda paslanmis kirlenmis yagmurda kalmis o konsolu alir bakarim..insanlarin onu neden kenari atip bir konsola 3000tl odedigini dusunurum..

    Ps2 su an cok ucuz..bin e yakin oyun basligina sahip bu oyunlarin bir cogu gercekten cok iyi..

    Retro konsollardan herkes keyif alamaz..kucumserler kendilerine layik gormezler bikarlar ve kenari atarlar..ya da cok ucuza ellerinden cikarirlar..cunku eskimistir artik..hep yenisi hep yenisi oderler de oderler...odesinler teknoloji icin yatirim da lazim..

    http://gamedesignreviews.com/scrapbook/gameboy-refurbishing-project/

    Ancak burada retro konsollar konumuz oldugundan o cope atilmis kucuk kutudan keyif almayi dusunecegiz..

    Oncelikle kucumsemeyi bir kenari alalim..onu bir potansiyel olarak gorun.. iyi oyun iyi oyundur..grafigi eskimis bu ayri konu..bunu dusunmeyin.
    Bir sonraki adimi dusunmezseniz..elinizdeki bu cihaza kiymet verir oldugu gibi kabul ederseniz komik bir rakama binlerce oyun basligindan keyif alabilirsiniz.

    Retro konsol bir degerdir.cope atilmis olmasi kirlenmis olmasi kosesinde kirik bir yer olmasi o konsolu degersiz kilmaz...metal gear solid..super mario serisi..zelda serisi sonic..resident evil serisi hangi iyi oyun olursa olsun..en son aldiginiz o pahali oyundaki ruh ve aslinda daha fazlasi bu konsollarda da var..eger tamahkar olmazsaniz bu 100tl lik plastik kutu size yuzlerce iyi oyunun kapisini acacaktir..

    Beynimiz..bir sure bir sey le ugrasinca o seyden bikar..retro konsollardan bikmamanin onlardan yillarca ayni keyfi almanin yolu evinizde oldugunca retro konsolu bir arada bulundurmaktan gecer..psp wii xbox ps2 ps3 ds xbox 360...bunlari zincirleme kullanin..bir kac hafta..psp..bir kac hafta wii...biraz xbox 360...yani siz nostalji yapmak oyun keyfi yapmak istedikce keyfine varabileceginiz bir kac baslik ve binlerce oyunu elinizin altinda olsun..bu devinim size retro konsollardan keyif almayi ve onlari anlamayi ogretecektir....eski devirleri yasamamis gencler icin bu biraz zordur ancak o 100tl lik oyun canavarlarinin yapabildikleri 400tl lik tek bir oyunun yapabildiklerinden binlerce kat fazladir...retro oyunlardan keyif almak bir sanattir...unutmayin ki dunyanin cogu hala basit balon patlatma oyunlarini oynuyor..oyun oyundur yenisi eskisi olmaz..yeter ki onu oldugu gibi kabul edin...en azindan kazik yemezsiniz..bilmem anlatabildim mi..oyun keyfi sandiginizdan da ucuz olabilir...iyi oyunlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 9 Mart 2019; 20:57:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



























  • 5-6 ay önce 450 TL'ye aldığım PS3 konsolda şu anda 14 TL'ye PS Store'dan aldığım Dragon Age Origins'i oynuyorum. Yaklaşık 12-13 yaşından beri konsol oyunları oynarım ve yaşım 40'a yaklaştı. İnsanların 450-500 TL verip oyun oynamasını hala anlamış değilim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çocuğun aldığı oyun GoW falan heralde pspsixer ...



    Mübalağa sanatını seviyorsun ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sana cekmisim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.