Şimdi Ara

Eski oyuncu Garrison Yardım Talebi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Uzuuun bir aradan sonra oyuna geri döndüm fakat herşey o kadar değişmiş ki şimdilik şaşkın ördek misali garisonu geliştirmeye çalışıyorum bir yandan da level atlamaya çalışıyorum. Şöyle bir zorluk var ki pek zamanım yok hesapta da karakter çok. O yüzden hepsi azar azar rested XP biriktikçe kasıyorum.
    Fakat bu Garrison olayı kafamda hala oturmadı. İlk önce karakterleri bir sayayım size de bir akıl verin.

    Main Paladin - miner/Jewelcrafter
    Hunter - miner/engineer
    Druid - herber/alchemist
    Mage - tailor/enchanter
    Warrior - miner/Blacksmith
    DK - herber/inscriptor
    Shaman - skinner/LeatherWorker
    Bunlar 90 civarı/ 4 tanede banka karakter var

    Şimdi ilk paladinle başladım ama hunter da çok oynamışlığım var ikisi arasında gidip geliyorum.
    Frostwolf diyarında garnizonumu aldım, Baraks zaten yapılı geliyor. İlk bina olarak Jewelcraft yaptım sonrasında ise
    Bigger is Better questini yapıp garnizonu 2 yapıp Taverna (???Hata???) ile kumaş biriksin deyyi (hatamı) Tailor hut kurdum.
    92 olur olmaz da madeni kurup direk Gorgronda orda da odun kesen ilk outpostumu kurdum ama oranın questleri hala bitmedi dolayısıyla ilk binayı level 2 yapan bir token varmış onu alamadım.
    Şu anda pala da hunter da 93, diğerleri de işte 90-91. Garisonun tek amacı PARA KAZANMAK.
    Her yerde warmill-warmill deyyi bağırıyo millet bu bina şartmı ne işe yarar? Taverna kurmakla hatamı ettim?
    Jewelcraft özellikli follower var mesela ama kulübeye koyamıyorum nedendir? (Level2 olması mı gerek?)

    Son olarak da bu lanet olası Grim Batolda bana kardeşlik edecek kimseler yokmu? Yakınlarda free migration olmuş diğer serverlardan gelen Türkiş biraderler varsa benle iletişime geçebilir. Durum bundan ibaret cevaplarınızı bekliyorum.







  • Ben bulabildiğim bütün questleri yaptım draenordaki.Bazı chain questlerin sonunda bu meslek binalarını lvl2 yapan ödüller veriyor.Onunla Ashendeki flight pointin yanındaki npc den alabiliyosun.
    Ben üçüncü seviyeleri parayla alıp ekledim.
  • Bana benziyorsun. 10 tane 100 karakterim var, hepsinde Enchat binası + mesleği var. Diğer meslek + bina rastgele verdim (tüm mesleklekler var)
    Yanına Trading Post kurdum malüm enchant için gereken malzemeyi burdan alıyorum (garrison resource midir nedir onla takas ediyorum, belirli günlerde 4 karşılığında alabiliyorsun o sıra aban)
    Ben bu şekilde topluyorum gold'u ve her ay 40k dan fazla geliyor. (paketin başında sağlam kazandırdı orası ayrı)
  • kendimden ornek vereyim ben warlock um mesleklerim tai ve enc ilk basta onlarin binasini mutlaka kur ama once lvl sonra garnizon diyorsan bazi gorevler sana kitap vericek bu kitaplari alip ashran da bina semalari ile takas yapabiliyorsun daha isine gelir bence. ardindan mining ve herb zaten bulunuyor garnizonda onlari alma derim ama sen bilirsin. elindeki materyellere gorede meslek binalarini yukseltebilirsin ama az malzemen varsa yukseltme yani sacma olur work order veremedikten sonra. Followrr olayina gerlisek her ozellikten iki tane olucak sekilde bul derim baktin gorevler yetersiz kaldi inn kurarak alabilirsin takipci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taverni oyunun sonunda al hocam. Para görevleri için. Tavern medium binadır. Level 3 garrisonda 2 medium bina olur. Mediumların bir tanesi lumber mill olsun ki binaları yükseltmek için garrison reources kasabil. Lumber millin work orderları ekstra garrison resources veriyor.

    İkinci ise trading post olabilir. Taki resource ile işin bitene kadar. Resourceleri toplayıp tüm binaları level 3 yapınca da Barn ve Taverne çevir mediumları. Barn ile work orderlardan Salvage Blood yaparsın. Satarsın. Tavern ise para ödüllü görevleri açar.

    Large için ilk kurulumda Barracks ve War Mill almalısın. Sebebi Follower geliştiren itemler buranın work orderlarından geliyor. Followerların ilevelini yükseltmek için şart.


    Kısacası Başlangıçta; Small: Meslek+Enchant+Salvage Yard, Medium: Barn+Lumber, Large:Barracks+War Mill, Followerlar gelişince ve Resource ile işin kalmayınca; Smallar aynı, Medium: Tavern+Barn, Large; Mill+Barracks.




  • Yorumlar için teşekkürler.
    Peki meslek olarak ne alayım yani çok fazla toplama işi var bende onları mesela neyle değiştirsem?
    Şu aralar ne para ediyor? Jc ile maden açma olayını zaten kaldırmışlar.
    Garisonda da madendir herbdir gelecek gibi. Balık işinde de ustayımdır para ediyormu onlar.
    Her binayı upgrade etmek için planını satın almak zorundamıyım?
    Mesela maden 1000 gold istiyor plan için. diğerleri zaten uçmuş, alayımmı yani plan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Draco Mortis -- 22 Mayıs 2015; 16:33:07 >
  • Garrisonlar hiç alt friendly değil, zamanın yoksa işin zor çok karakterle. Mining/Hebalism şu an ölü durumda, hiç bir işe yaramıyor garrisondaki ore/herbleri toplamak için professiona ihtiyaç yok. Ama 6.2'de Felblight denen craft itemı düşme şansı olacak Tanaan Jungle'daki ore/herblerden, o yüzden gathering professionları değiştirme henüz. Patch gelince biraz farmlarsan çok iyi para gelebilir onlardan, çoğu kişi hiç bir işe yaramadığı için değiştirdi gathering professionları, şimdi pişmandır çoğu.

    Upgrade planları her karakter için tek tek parasını verip alman gerekiyor. Yani ben bilmiyorum bütün karakterlerle her gün uğraşıp hepsini toplarım diyosan ver 1k goldu hepsinde, yoksa 2 hatta 1 levelda bırakabilirsin mine ve farmı.

    Savage Blood ve Temporal Crystal dışında çok para eden bir şey yok Draenor'da. Temporal Crystal bildiğin epic itemları disenchant edince düşen craft metarial. Savage Blood ise Level 3 barndan geliyor, 45 dakika - 1 saat civarı bir grupla birlikte (grup şart değil ama hiç verimli değil grup olmadan) Nagrand'daki elite beastleri trapleyip work order koyuyorsun, 1-2 hafta götürüyor ne kadar farmladığına bağlı olarak.

    Fishing olayını bilemeyeceğim, hiç uğraşmadım. 125 stat foodları iyi paraya gidiyor fakat ne kadar zaman harcanıyor, ne kadar verimlidir bilmiyorum orasını.

    Gold yapmak istiyorsan en kolayı level 3 tavern ile treasure hunter traiti olan followerları stoklamak. Benim bir karakterde 6-7 civarı treasure hunter var 1-2k civarı gold geliyor her gün sadece tuşlara tıklayarak.




  • 0RK kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler ork
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.