Şimdi Ara

Ethereum’daki milyarlarca dolarlık transferlerin gizemi ne? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • boogiee90 kullanıcısına yanıt
    Ekran kartından bağımsız hale getirmeye çalışıyorlar, dış kaynaklarda bu şekilde çok şey okudum. Bakalım

  • Fidye virüsü yapıyorlar kripto ile para istiyorlar, daha geçen gün twitch yayıncılarının kara para aklaması haberlerini gördük, yine kripto kullanmışlar. Bu kriptoları borsalardan da almak zorunda değilsin zaten. Elden birileriyle anlaşıp satılabilir. Veya hiç satmayıp yine illegal işler için kripto ile ödeme yapılabilir. Haberde ne diyor? Anonim cüzdan. Yani her ne kadar inkar edilse de kriptolar kara para için mükemmel araç oldular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi board728 -- 31 Ekim 2021; 20:3:35 >
  • Evet olabilir, ama kara para dediğinizi inşaat sektörü olsun, altın-sarrafiye olsun bir çok farklı sektörden akladıklarını duymuştum. Kripto para gibi içinde yenilikçi teknolojiler barındıran platformlarda kullanılabilir tabi ama kirli işlerle uğraşanların paralarını aklamak için kriptoyu kullanacağını çok sanmıyorum. Değerli taş (elmas vb) alır da kripto gibi volatil bir ortama bulaşmaz. Demek istediğim kriptoyu ve arkasındaki teknolojiyi anlamayan boklamasın. Karşıtlığım bunadır. "İnşallah kripto, miningciler vs batar"cılar için söylüyorum: Mining veya yatırım işlerini kaçırdın veya beceremiyorsun diye saldırgan olmaya gerek yok. Bu işten kazanç sağlayanları tebrik ederim. İnsanların kazancına püü! keşke batsaydı düşüncesi ile yaklaşmak sizi kötü bir insan yapar. O illetten hemen kurtulun!

  • labtek38 kullanıcısına yanıt

    asıl düşman tüm ekran kartını sömüren madenciler. Eth madenciliği bitirerek tüm pc oyunculuğu sektörüne hizmet ediyor.

    Umarım yakın zamanda btc hariç tüm büyük coinler pos'a geçer

  • Sen pırlanta olayını bir araştır derim. Kara para aklamanın en ala yeri. Bir de sanat eserleri. Onlarca milyona alınan tablolar(tanınmamış artistlerin).

  • Kara para derdine düştüyseniz, google kitapları açın, içeriği olmayan kitaplar 400-500 liradan yüzbinlerce kişiye satılmış, twitche bakın ki fena patladı zaten, altın gümüş piyasasına bakın, gözünüzü bir yere doğrultup at gözlüklerinizi de takarsanız hiç bir şey göremezsiniz. kriptoda bile yatırdığınız ve çektiğiniz miktarı belgelendirebiliyorsunuz bu sayede kendi paranızın kara para olmadığını ispatlayabiliyorsunuz, elbetteki var, her piyasada olduğu gibi kriptoda da var, ama bu yemekten taş çıktı diyerek kazanı kaldırıp atmak ile idam çıksın da mimlediğimiz adamları asalım demekten farksız bir şey. kara para bu, gece çöktüğünde yürüyecek yolu elbet bulur.

  • Madem madencilik yapıyorusn okadar enerji harcanıyor okadar donanım parası, yakmak nedir arkadaş! kimin milli servetini yakıyorsun, buda ayrı bir handikap..

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.