Şimdi Ara

Ev duvarlarında su sızması ve kabarmalar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
81
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba , evimiz inşaat halindeyken fotoğrafta görebileceğiniz gibi sızmalar vardı, ustaya gösterdik camlar henüz takılmadığından dışardan su sızmıştır diyordu. 3 sene geçti her kış bu duvarlar fotoğrafta görülen seviyeye kadar su alıyor ve üzerindeki boyalar kalkıyor. Mermer altından bu kadar su alabilir mi?

    Ev duvarlarında su sızması ve kabarmalar


    Ev duvarlarında su sızması ve kabarmalar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Büyük sorun sakın geçiştirmeyin profosyonel yardım alın.Bir duvar su alıyorsa geçici çözüm yapamazsınız kaynağını bulup suyu kurutmalı önlem almalısınız .Görsellerde ev yerden yüksek gözüküyor ama ıslanma yerden yukarı doğru yerle bağlantılı olmayan bi duvar bu kadar ıslanamaz alt kattan itibaren kontrol edilmeli kaçak bulunup tamir edilmeli.

  • Merhaba tavsiyem kamera ve ses dinleme cihazlarıyla su kaçağı bulan ekiplerden yardım almanızdan yana. Fazla kırıp delmeden direk sorunun nereden kaynaklandığını o şekilde rahat bulursunuz. Bu şekilde olması rutubet yapar, demiri betonu çok hızlı bir şekilde çürütür. Boya badana sonrası durmadan küf oluşur, sorunu çözmeden devam ettirmeyin.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.