Şimdi Ara

evde hangi programı kullaniyorsunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba
    21 yaşındayım 68 kiloyum boy da 1.76
    Yüzde 14 15 falan yağ oranına sahibim vucudum şekilsiz.80kilodan 65 e dustm ve haliyle toplayamadim siki bir vücut yok yanı.
    Daha önce p90x e ve diğerlerine bi göz gezfirdim ama sanırım bunlar şişman insanlar için bende göbek bile yok tek sorunum siki bir vücuda kavuşmak. Bu programlar biraz agir göründü yani çok incelirim ben bunları yaparsam yine de tavsiyeniz üzerine bilgili arkadaşlardan yardim bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Yok mu öneri arkadaslr

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu p90x serisi kilolu insanlar için değil kas yapmak isteyenler içindir.Hatta Bodybeast iyi bir şekilde kas yapmak isteyenler içindir. Beachbody grubunun programları kilolu insanları zayıflatırken zayıf insanları ise forma sokar ve vücudunu şekillendirir.Hangisini yapabileceğine inanıyorsan onu yap.Kondisyonun iyi ise insanity, kondisyonum falan yok diyorsan focus t-25 öneririm.Öncesinde doktor kontrolü tabiki de.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cashbacter

    Bu p90x serisi kilolu insanlar için değil kas yapmak isteyenler içindir.Hatta Bodybeast iyi bir şekilde kas yapmak isteyenler içindir. Beachbody grubunun programları kilolu insanları zayıflatırken zayıf insanları ise forma sokar ve vücudunu şekillendirir.Hangisini yapabileceğine inanıyorsan onu yap.Kondisyonun iyi ise insanity, kondisyonum falan yok diyorsan focus t-25 öneririm.Öncesinde doktor kontrolü tabiki de.

    Hocam yorumun için teşekkürler.
    Ben bu hareketleri tam yapamiyorum p90x te yani 60 dakikalık video mesela en fazla ilk yarim saati görüyorum o da hepsini nizami yapamiyorum. Kilolu göbekli birisi de değilim ama kolların falan zayıf olduğundan kaynaklanıyor sanirim çabuk yoruluyorum. Sizce yine de gelişme gösterir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki zamanla gelişme kaydedeceksin.Gerekli olan şey sabır düzenli çalışma ve düzenli/dengeli beslenme.Her şey bir günde olmuyor ve spor yapan insanların düştüğü en büyük hata hemen kısa zamanda 6 pack sahibi olma hayalleri.Tv'de falan gördüğümüz tüm o fit ve kaslı insanlar bunu düzenli spor yapmaya ve dengeli/düzenli beslenmeye bağlılar.Azim, bağlılık ve sabır başarının formülüdür.Başarılar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.