Şimdi Ara

Evde Hemşirelik Hizmeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Evde Hemşirelik Hizmeti
    Nitelikli bir hemşirelik hizmeti, sevdiklerinize evlerinde veya bulundukları yerde sağlık hizmetlerine kolayca ulaşmanızı sağlar. Sevdiklerinizin tüm hemşirelik ihtiyaçları Medical Center’ın uzman lisanslı hemşireleri tarafından sağlanır.
    Medical Center hemşirelik hizmetleri 12 saat / 24 saat sürekli olarak sunulabileceği gibi sadece işlemi gerçekleştirmeye yönelik kısa süreli olarak da sağlanabilir.
    Medical Center ofisini arayıp talebinizi ilettiğinizde konusunda yetkin uzmanlarımız sizi en doğru şekilde yönlendirecektir.
    Eğer talebiniz; evde bir serum takılması, enjeksiyon (iğne) yapılması, pansuman hizmeti, sonda uygulaması, kan alımı gibi işlemler ise bu hizmetler Medical Center'ın mobil hemşireleri tarafından hızlıca ihtiyacınıza çözüm olur.
    Peki ya uzun süreli hemşirelik hizmetleri?
    Geçirilmiş önemli ameliyatlar, yoğun bakım sonrası kullanımı zorunlu cihazlar, son dönem kanser evreleri sevdikleriniz için birebir hemşire desteği almanızı gerektirir. Aile, arkadaşlar ve birebir hemşire desteği ile siz ve sevdikleriniz kendinizi güvence altında hissedersiniz.
    Medical Center'ın yoğun bakım deneyim ve sertifikasına sahip hemşireleri hastanızın tüm sağlık ve sosyal ihtiyaçlarının giderilmesi, motivasyonun sağlanması, ilgili hekiminize raporlamanın yapılması, kayıtların tutulması ve yapılan her uygulamadan sizleri bilgilendirmekle sorumludur.
    Uzun dönem hemşirelik hizmetlerinde hemşirelerimizin daha verimli ve aktif olmaları amacıyla 12 saatte bir nöbet değişimlerini sağlanır, hastamız için ihtiyaç duydukları her türlü tıbbi cihaz ve sarf malzemeler tarafımızdan temin edilir.
    Hizmet devam ettiği sürece, Medical Center Bakım Hizmetleri Sorumlusu ve Evde Bakım Hekimi hizmeti sürekli olarak denetler, haftalık vaka toplantılarında tartışır ve sürece aileyi dahil ederler.
    Sevdikleriniz için Medical Center'ın şefkatli, deneyimli ve profesyonel sağlık çalışanlarına güvenin. Kurum gözetimi olmadan alacağınız sağlık hizmetleri sevdiklerinize zarar verebilir ve nitelikli bir hizmet olarak kabul edilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExpertisEgo -- 3 Mart 2016; 15:52:09 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.