Şimdi Ara

EvE Online

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    Bu oyunu iszler az cok tanıtmaya calışdım. Genel özellikler yada oynanış şeklinden çok fazla bahsetmedim. Ama genel olarak yine birşey belirteyim yıllardır MMO oynadım ücretli olanlarıda ücretsiz(sözde) olanlarıda.

    shop olan oyunlarda nekadaar beceriklide olsanız hep bırseyler eksık kalıyor kaldıkı oyunun shopunu kullanmadıgın surece hıc bırsey olmuyor karakterden.

    Yenı oyun arayanlara tek tavsıyem Shop barındıran oyunlar oynamamaları olacakdır.


    Eve onlineda bu dedıgım olaylardan hıc bırısı yok ve suan dilersenız 3 ay 19dolardan alabılıyorsunuz. 3 ay ıcerısınde cok rahat oyun ıcı markette satılan PLEX(30 day game time) veren karttan alabılıyorsunuz. Sadece oyuna baslarken bıkerelık para vererek omur boyu bedevaya oynayabılecegınız bır oyun durumunda ve shop cart curt sacmalıgı kesınlıkle olmadıgı gıbı oyundakı market sıstemıde NPC degıl sadece player tabanlıdır NPC sıze hıc bırsey satmaz bu oyunda gıdıp playerden alırsınız ne ıhtıyacınız varsa marketı bunun uzerıne kurulmus bır oyundur.

    Denemek ısteyen varsa once youtube dan vıdeolarına baksın sonra benımle ırtıbata gecebılırler 3 ay 19 dolardan nasıl baslayabıleceklerı konusunda.







  • düşünen bilgi isteyen cekınmeden ister burdan ister PM ile yazabilir
  • türkçe paylaşım ve rehber içerik bilgi için facebook sayfası

    https://www.facebook.com/EveOnlineTurkey
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.