Şimdi Ara

Everest SGM X7 Pro sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Bu fareyi birkaç hafta önce aldım. Zaten ucuz olduğu için tercih sebebim oldu. Ancak şöyle bir problem var. Fareyi hareket ettirmediğimde imleç bazen kendi kendine kayıyor. Fare hareket etmediği halde imleç kayarken ışığı da yanıp sönüyor. İnternette bu sorunla ilgili bir cevap bulamadım. Yardım eden arkadaşlara şimdiden teşekkürler.



  • Selam, aynı mouse bende de var ve aynı sorundan şikayetçiyim. İnternetteki araştırmalarımdan anladığım kadarıyla optik farelerin renkli mouse pad lerde böyle reaksiyon göstermesi normalmiş. Ben bunu aldığımda yanında birde mousepad hediye ettiler. Üzerinde çok renk var diyemem ama düz ve siyah bir mousepad kullandığımda bu sorun ortadan kalkıyor diyebilirim fakat aklıma takılan bir sorun var; bu mouse'u benim gibi alan birçok kişi var ve sorun sadece mousepad'den kaynaklansaydı herkeste bu sorun olurdu diye düşünüyorum.

    Peki sen bu sorun hakkında bir bilgi aldın mı? Ya da sorunu çözdün mü?

    Sorunun gelişimi hakkında bilgi verirsen çok sevinirim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • HarunBudak kullanıcısına yanıt
    Hocam ben birkaç gün mouse pad olmadan kullandım ve bu sorunu yaşamadım. Yani dediğin durumdan kaynaklanıyor muhtemelen. Ancak eski mouse'umda bu padi birkaç gün denememe rağmen bu sorunu yaşamadım. Garip bir durum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aynı sorun bende de var kendi kendine kayıyor arada yanında hediye verilen mause pad kullanıyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.