Şimdi Ara

Evlilik Teklifi...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle herkese merhabalar. Bu haftasonu kız arkadaşıma evlilik teklif edeceğim hoş bir akşam yemeğinde. Öyle sürprizli filan bir etkinlik olmayacak açıkçası. Yemekte konuşma nasıl ilerlemeli, ne zaman evlilik teklifini yapmalı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Hocam dh de bu levele gelebilen adam pek çıkmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen, giriş gelişme olmadan direk sonucu sormuş gibi oldum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatlı tatlı duygusallaştığı bir konu var mi kiz arkadasinizin? Muhabbet giriş gelişme ve sonuç olacak. Girişte normal muhabbet, gelişmede soyleyecekleriniz onu romantik bir duygusalliga tasiyacak. Sonucta ise bu romantizm ve duygusalligin etkisi azalmasan evlilik teklifiyle aksami tadina vardiracaksiniz. Böylece evlilik teklifini romantik bir hissiyatla susleyerek asla unutamayacagi, hatirladikca kalbinde bir sicaklik olusturan bir statüye kavuşturmuş olacaksiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Henüz kimseye evlenme teklifi edecek noktaya gelemedim ama naçizane tavsiyem ana yemeğin bitişinden sonra teklifi yapmak daha uygun gibi. Yemeğin telaşından kurtulmuş şekilde rahat yapmanızı sağlar.

    Konuşma ise en başta gayet normal bir şekilde ilerlerken teklif zamanı yaklaştığında geçmişten günümüze yaşadığınız güzel anılardan bahsedilebilir. En sonunda ise teklifi yaparsınız.

    Benim fikirlerim böyle ama bence çevrenizde bu deneyimi yaşamış olanlara danışmak daha sağlıklı olabilir. Şimdiden mutluluklar dilerim
  • Evlilik teklif edecek kadar ilerlemiş olduğun bir ilişkide tavsiyeyi başkalarından alman mantıklı değil, bende evlilik teklifini yemek yerken sade bir şekilde yaptım. Fakat kalıp cümleler konuşmalar yapmadım, sevdiğim insanı benden iyi tanıyan olmaz ve ona göre konuştum.

    Bunun konuşması yada hazırlığı olmaz. İçinden geçen ve aranızdaki bağı yansıtan güzel cümleler kurarsın, gelecek adına olumlu güven verici tarzda laflar söylersin sonunda evlilik teklifini yapıp yüzüğü takarsın...

    Absürt bir şey söylemediğin sürece karşındakinin tavrını düşüncesini hiç bir şey değiştirmez. Yüzüğü görünce heyecanı artar zaten, her şey olumlu durumdaysa olur.

    Tabi birde evlilik konusunda maddi manevi yada aile olarak hazır mı ? Orası bambaşka bir mevzu..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.