Şimdi Ara

Expression web 4 de input button

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, expression web 4 de input button ekledim. Bu butona tıklayınca sayfa1.html yi açsın istiyorum. Yazıya link vererek yapabiliyorum ama ben bunu butonla yapmak istiyorum, onclick olayı var ama ne yazacağımı nasıl yapacağımı bilmiyorum.



  • <button onclick="window.location.href='adres'"></button>


    adres yazan yere link vereceğin yerin tam adresini yazmalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yaman01

    <button onclick="window.location.href='adres'"></button>


    adres yazan yere link vereceğin yerin tam adresini yazmalısın.
    Bu komutu nereye yazacağız. Form control deki input(button) u koydum. Olaylar da onclick var oraya mı yazacağım. Yapmak istediğim şu; input button a tıkladığımda sayfa2.html açılsın. Yazdığını komutu nereye yazacağımı anlamadım:(
  • Web 4 ü bilmiyorum. Benim yazdığım kod web yazılımları için evrensel bir kod fakat kullanabilmek için web sayfanızı html formatında düzenlemeniz gerekiyor. Böyle bir imkanınız yoksa bu kodu kullanamazsınız.
  • Tamam. Tşk ederim. Kod olarak ekledim şimdi çalıştı. Fakat geri ana sayfaya dönemiyorum. Yani “ana sayfa” ve “hakkında” şeklinde 2 buton var. Ana sayfa index.htm hakkında sayfa1.htm olsun. İlk ana sayfa da açıyor. Hakkında butonuna verdiğiniz kodu ekledim. Tıklayınca sayfa2 yi açıyor, ana sayfa butonuna da yine verdiğiniz kodu ekledim ama ana sayfaya tıklayınca olduğu yerde kalıyor, index.htm ye dönmüyor. Adres yazdığınız yeri index.htm olarak değiştirdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.