Şimdi Ara

EYOBÜS'e Kabul Edildim Ne Yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. 26 Ağustos - 12 Eylül tarihleri arasında Avrupa'da 14 ülke ve 18 şehri kapsayan bir gençlik gezisi EYOBÜS... Başvurmuştum ve kabul edildim. Bu gezi ücretli, ücreti ise 990 euro... Sizce gerçekten güzel bir fırsat mı yoksa tek başına da yapılabilir bir şey mi?

    Bilgilendirme linki:http://www.eyobus.com.tr/eyobus_nedir.php



  • quote:

    Orijinalden alıntı: xRuipaq

    Merhaba arkadaşlar. 26 Ağustos - 12 Eylül tarihleri arasında Avrupa'da 14 ülke ve 18 şehri kapsayan bir gençlik gezisi EYOBÜS... Başvurmuştum ve kabul edildim. Bu gezi ücretli, ücreti ise 990 euro... Sizce gerçekten güzel bir fırsat mı yoksa tek başına da yapılabilir bir şey mi?

    Bilgilendirme linki:http://www.eyobus.com.tr/eyobus_nedir.php

    hocam bende seçilmişim bir diğer şirket ınterbusa da secılmısım ama fiyat baya oluyor 5 6 bını buluyor otobüsle gidiyoruz üstelik..dedigin gibi tek nasıl olur iyi mi bende kararsızım




  • Koştur koştur gezi olacak gibi o yüzden ben vazgeçtim. Çünkü 18 gün de 18 şehiri nasıl geziceksin. 5 yer şehirde konaklama diyor yani biraz sakat bir iş gibi o yüzden katılmayacağım. Aynı paraya 18 şehir değil 9 şehir gezerim keyifle gezerim tek başıma...
  • Kabul edildim diyince ucretsiz sandim. Hem paranizi veriyosunuz hemde onlar kafasina gore mi seciyor.

    Alin sirt cantanizi interrail yapin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam normalde 18 şehir 14 ülke gezmek doğal olarak çok daha pahalı olur ama bu çok hızlı olacak gibi o yüzden istemedim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xRuipaq

    Hocam normalde 18 şehir 14 ülke gezmek doğal olarak çok daha pahalı olur ama bu çok hızlı olacak gibi o yüzden istemedim.

    hocam 18 ülke yerıne 1 ulkeye gıdersın aynı paraya doya doya gezersin.veya o paraya bi araba kiralarsın karadeniz turu yaparsın 2 3 kez tatile gidebilirsin kusadası bodrum vs.. sonra istanbul izmir turu yaparsn aynı fıyata denk gelir emin ol bu dediklerim senı daha mutlu yapar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.