Şimdi Ara

EZİK olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bugün dibine kadar hissetiğim şey. okula 1 hafta geç başladım bu sene sonrasında da devam zorunluluğu yoktu düzenli gitmedim Herkesin arkadaş grubu oluştu ben yalnız kaldım.Ramazanda hiç okula gitmemiştim şimdi sınav haftası diye gidiyorum. Bugün sınava gittim kapı açılmadan önce herkes koridorda sohbet ediyordu. millet güzel kızlarla konuşuyor sarmai dolaş hallerdeyken ben orada yapayalnız whatsaptan slayt okuyodum. Ezikliği dibine kadar hissettim




  • Dünyanın işleyiş şekli böyledir, acı dan başka birşey değil.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatının ve evrenin merkezinden kadın, kız edebiyatını çıkardığında daha özgür hissedeceksin.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hayatımda çoğunlukla köşe kapmaca yapar gibi arkadaş kapmaya ve gruba girmeye çalışmadım.Belki 1 kere denemişimdir o kadar.


    oluyo kanka yapacak bişi yok.bu yönünü avantaja çevirmeye çalış.şimdi onların kafası kızlarda vs.bir çoğu maddi olarak geleceği çökecek


    sen maddiyatını güçlendir,konforlu hayat elde et.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neduun -- 19 Nisan 2024; 14:52:17 >
  • aynısını yaşamıştım. birinci sınıfta dersler zorunlu olduğu için kendin seçmiyon otomatik ekleniyo dedi birisi (yanlış söylemiş) ben de okul açılır açılmaz memlekete gittim 2 hafta tatile. döndüğümde bi baktım hiç ders seçilmemiş sistemde kendi bölümüm hangi gruplardan ders alıyo onu da bilmiyom, 2 ay dekanlığa dilekçe verdim ve bölümümle tanışamadım bile, dönem ortasında benim dersler seçildi. ilk vizeye gittiğimde herkes kahkaha atıyodu ben tektim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 19 Nisan 2024; 15:14:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene ekimden beri toplasam 10 gün okula gitmemişimdir.


    özel üni olduğu için değişik tipler çok var boşa para verdik adamlar 1.5 2 hatta 2.5 milyon yks sıralması yapıp gelmiş

  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Sonra ne oldu hocam bir şekilde işler değişti mi ?

  • iyi yönünden bak onlar öyle gülüşürken sen çalıştığın için hepsinden iyi notlar alıp yüksek ortalamayla mezun olacaksın işe girdiğinde belki de hepsinden çok para kazanacaksın. hem onlar şuan ceplerindeki bütün parayı kafelerde çarçur ederken akıllı yatırımlarla çok güzel birikimler yapabilirsin  

  • sonmacındakaleyegecenadam S kullanıcısına yanıt
    ya ben ilk vizelerden bi hafta önce kendi bölümünü buldum. dersten sonra kütüphaneye gidildi vize için ders çalışmaya. fizik vizesi var, en zor vize. ben de aylardır derse bile gitmeden evde Serway'den eşşek gibi çalışmışım.

    kütüphanede şöyle komik bişey yaşadık. bakıyorum üç kişi soruyu çözemiyolar, ben gösterdim çözümü. başka bi soruyu sorular, onu da anlatarak çözdüm. bi baktım herkes doluşmuş masanın etrafına dikkatle izliyor. mesela ben çözerken "bu kağıt düzgün olmadı yeniden düzgün bi kağıda yazayım çözümü" deyip elimdeki kağıdı buruşturdum çöpe atmak için, hemen iki-üç kişi dur atma onu deyip buruşmuş kağıdı alıp tekrar açıp kendilerine aldılar. anlayacağın inek konumuna geçtim. o gün saatlerce millete hoca gibi ders anlatıp, sorularını çözüp eve döndüm. sonrası nasıl oldu hiç hatırlamıyorum ama kısa sürede kendi arkadaş grubum oluşmuştu. (o fizik derslerinden de sınıfın en yüksek notlarından birini almıştım)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 01001101 kullanıcısına yanıt

    Senden olanlara senden bir sey vermezsen, neden senden olsunlar ki? 'Ye en iyi ornek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

    hocam öyle olmuyorki o işler onlar ders zamanı beraber kütüphaneye gidiyor ders çalışıyor vizelerden sonra beraber eğlenmeye gidiyolar. Ben yalnız kaldığım için depresif oluyorum ders de çalışamıyorum yada birbirlerine not vs veriyolar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.