Şimdi Ara

f20 1.16 Geri vites ayna ayarı.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar.
    Tam olarak gozlemleyemedım fakat ayna ayar tusu sol taraftayken, arabamda gerı vıtese aldıgım zaman aynayı park park yardımı amaclı asagı ındırıyor yalnız bugun sankı ayna asagı ınıyor ama tam olarak yukarı kalkmıyor gıbı geldı. Sankı her gerı ılerı yaptıgımda ayna bı tık daha asagıda kalıyormus gıbı.
    Aynayı kontrol kumandasından en yukarı en asagı en saga en sola sorunsuz ve takılmazsız sekılde ayarlayabılıyorum. Oyle tahmın edıyorum kı hafızayla ılgılı bır sıkıntı oldu. Bununla ılgılı bılgısı olan veya boyle bırsey yasamıs bır arkadasımız var mı acaba daha onceden. Ve aynanın gerı vıtese alındıgındakı konumunu nasıl ayarlayabılırım bunu da merak edıyorum. Ne kadar ınmesı gerektıgını ayarlayabıldıgımız bır yontem varmıs ama bulamadım. Yardım eden herkese sımdıden tesekkur edıyorum.
    Iyı forumlar dılerım.



  • Sistem dediğin gibi ayna ayarlama butonu sol aynadayken geri vitese taktığında sağ ayna otomatik aşağı iniyor. Fakat benimkinde tekrar eski konumuna geliyor. Ayarında bir bozulma fark etmedim açıkçası. Ayrıca aşağı eğilme miktarı için bir yöntem bilmiyorum. Otomatik sanırım
  • bana şöyle bir durum oldu; ayna aşağı indikten sonra bazı durumlarda tekrar yukarı çıkmadı. Bu 2-3 defa başıma geldi, hatta servise rutin bakıma bıraktığımda başıma böyle bir şey geldiğini ama tekrar edemediğimi söyledim fakat daha önce böyle bir şey duymadıklarını söylediler. Servise götürdükten sonra 6 aydır bir daha başıma gelmedi.

    2016 - 118i
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.