Şimdi Ara

Faceit'te sakın abonelik almayın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Oyunda iyi olduğumu düşünüp verilen görevleri yapıp fazlasıyla verdiğim parayı geri alabileceğim için abonelik aldım ve yaşadığım şey bu;

    Faceit'te sakın abonelik almayın

    Son 13 maçında 10 galibiyet 3 yenilgisi olan ben abonelik aldıktan sonra -nasil oluyorsa- 15 maçta 11 defa yenildim sadece 4 defa kazanabildim son macimda artiktiyice sinirlenip takıma ana avrat sovdukten sonra üzerine bide tertemiz 2 günlük ban yedim.


    Aboneliği aldıktan sonra karşıma gelen oyuncular henüz faceit'te 1 lvlken e-spor oyuncuları modunda olmaya başladı karşımdaki her oyuncu mükemmele yakın oynarken ben kendisini 4-5 seviye düzeyinde gören oyuncu olarak (faceit'te ilk haftam) elo kasmaya başladım 100 olan elom 3 günde 560a ulaştı yani gayet iyi gidiyordum fakat abonelik aldıktan sonra birden bire tüm takım arkadaşlarım kolsuz/toxic ve troll olmaya başladı takımda genelde 1.-2. bitirirken 6-7 kille sonuncu olarak bitirdiğim oldu bu aboneliği aldıktan sonra ve en nihayetinde benim elo puanım 300 kusurlere kadar düştü ve hala aynı şey devam ediyor. Her neyse takımım berbat yanlızım diyerek oynamaya başladıktan sonra faceitin takımıma verdiği 4 boş beleş herifle olmayacağını anlayıp simple takılmaya başladım ve gerçekten güçlü olduğunu düşündüğüm heriflere karşı gayet iyi oynamaya başladım 20+ kille maç bitiriyordum artık yine takımın 1.-2.si oluyordum ama takimimda 3-4 kille maç bitiren herifler, trolluk yapıp maçı kazanmamamiz için elinden geleni yapanlar yüzünden sürekli kaybediyorum hâlâ çünkü bu bı takım oyunu ve eksik olan şey benim takımım. Faceit, abonelik sonrası karşınıza güçlü sizeyse ne kadar boş beleş herif varsa veriyor ve görevle vereceği faceit puanlarını vermemek için elinden geleni yapıyor. O bıçak... Ona ulaşan var mıdır cidden? Buradan herkese tavsiyemdir; kesinlikle o lanet aboneliği almayın. Paranızla rezil olursunuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.