Şimdi Ara

Fansız Psu Seasonic PRIME FANLESS TX-700 700W inceleme. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
3.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hobar kullanıcısına yanıt

    demek ki kullandıkları indüktörler defektif bir partiden. Garantiye gönderin değiştireceklerdir. Seasonic bu, sarı çizmeli mehmet ağa değil.

  • Üst segment ürünlerde cw çıkması bana tuhaf geliyor. Şimdiye kadar hep bronz sertifika modeller kullandım. Şu anda da fsp hyper 700w var. Hiçbirinde cw problemi yaşamadım.

  • İsterse en iyisi olsun şu COİL WHİNE kadar boktan bir şey yok.

  • 2012'den bu yana seasonic kullanıyorum, varlığını unuttum bile, talihsizlik olmuş sizin için.

  • Bende geçen ay bir tane psu aldım 550 watt. Amazon dan sipariş verdim. 340 veya 350 lira gibi bir fiyata satın almıştım sanırım. Gece 3 4 bile olsa pc açık oyun film VS indiriyor olsun 1 desibel bile ses yok. Ne fan sesi ne çalışma sesi sıfır. Benim pc nin power Led i yanmıyor. Pc yi açtığım zaman monitör kapalı ise eğer, Açık mı kapalı mı diye kulağımı kasaya yapıştırıp işlemci faninin sesini duymaya çalışıyorum :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güle güle kulanın hayırlı olsun ama sesizlik için demişsiniz psu lar zaten üst düzey olanlar sesiz fansız olması bence biraz risk onu fansiz yapana kadar diğer psu lar gibi belirli bir güç tüketimi yada belirli bir ısı seviyesinde çalışsa daha iyi olmazmı zaten havalar git gide ısınıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba; bende minimal ve sessiz sistemleri seviyor ve dönem dönem hobi olarak topluyorum. TX-600 almayı planlarken yurtdışı kaynaklı forumlarda bobin sesine hazırlıklı olun falan tarzı başlıklar gördüm. Akabinde fanlı da olsa sessizlik ve verimlilik odaklı başka PSU ları araştırmaya başladım ve kararımı Fractal Design ION + 660 P de kıldım. 8 aydır kullanıyorum sıfır ses sıfır problem sıfır ısı. Henüz fanını döndürmeyi başaramadım zira incelemelerde 660 Watt çıkış olmasına rağman 740 Watt civarı ölçümlenmiş hep, yani aslına 750 Watt lık bir PSU. Yükte % 93 e yakın veririmlilikle Platinium veririmliliğe sahip. (Titanium yazılsa sıkıntı olmazmış) PSU en küçük ATX formda 150 mm. Ayrıca diğer 150 mm ATX PSU lara karşın 120 mm değil 140 MM fan mevcut. Extra esnek kablolar ile gelmesi artı. Tek kötü yanı sadece 1 adet 4+4 CPU kablosu ile geliyor. Satın almak isteyenlere tavsiye ederim.


    Teknik özellikler ve görseller için :





  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt

    Konuyu yabancı foruma açtım. Tx600 için cw olmayan ürün için 4 kere deneme yaptım diyor. Fansız Psu Seasonic PRIME FANLESS TX-700 700W inceleme. 


    Ayoca Amazon.de stokta olan satıcısı amazon olan ürün lazım. Bu şekilde olduğunda com.tr den ürünü fazla bir ek maliyet olmadan taksitle alabiliyorsunuz. Diğer türlü geliş maliyeti x2 oluyor.


    Ben bunu 2500 e aldım. Şu an başka satıcıda 4400 lira. Dediğiniz ürün com.tr de 2300 lira ama normalde 100$ lık bir ürün.


    Px500 bir ara 1300 liraydı. Şu an başka satıcıda 2500 lira.

  • Hobar kullanıcısına yanıt

    Ben bin lira gibi bir fiyata satın aldım satıcı Amazon du.

  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt

    O fiyatlara bulsam deneyebilirdim. platinle titanyum arasında %2-3 gibi önemsiz denecek bir fark var.


    Fansız Psu Seasonic PRIME FANLESS TX-700 700W inceleme.
  • Bir ara 760 p modelini 1.400 gibi bir rakama görmüştüm Amazonda. Bence kovalayın denk gelir illa.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.