Şimdi Ara

FastPay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazacaklarım lütfen reklam gibi algılanmasın, işçi emeklisiyim ve herhangi bir bankanın yönetiminde olmadığım gibi, yakın çevreden veya tanıdıklarımdan da öyle biri yok.

    Denizbank'ın fastPay'ını, emekli maaşımı oraya taşıdığımda öğrenip, akıllı telefonuma indirdim. fastPay'ın birçok özelliği var ama o özellikler, hemen hemen bütün bankaların atm kartlarında da olduğu için, bahsetmeye gerek yok. Buraya, beni asıl cezbeden yönlerini yazacağım.
    Reşit olmayan gençlerin neredeyse tamamının cep telefonu taşıdığını biliyoruz. Yaşı 18'in altında olan bu gençlerin kullandığı telefon hatları, reşit olmadıkları için, kendi adına değil, büyüklerinin adınadır. Peki bu gençlere havale ile para gönderebilmek mümkün mü?
    Evet, fastPay ile mümkün. Bunu denedim ve çok hoşuma gittiği için sizlerle paylaşıyorum.

    Lise'ye giden bir torunum var. fastPay'ı kullanırken, ona telefon ile para gönderip gönderemeyeceğimi denemek istedim. Küçük bir cep harçlığı gönderebilmek için, para gönder seeçeneğine girdim. Göndermek istedğim kişinin telefon numarasını ve göndermek istediğim paranın miktarını girip, gönder butonuna bastım. Torunum, Denizbank atm'sine gidip, önce 8'i tuşlamış, ardından, kendisine telefon ile gelen şifreyi girmiş ve gönderdiğim paraı çekmiş. Bu işlem için atm kartına gerek yok, zate kartsız yapılan işlem. Ayrıca, masrafıda yok, tamamen ücretsiz gönderiliyor.

    Birde şunu öğrendim. Telefonunuza fastPay indirebilmek için, Denizbank'ta hesabınızın olması gerekmiyor. Telefonunuzda fastPay varsa, size gönderilen parayı, fastPay hesabınıza ekliyebiliyorsunuz. Tabi bu 18 yaşından bnüyük olanlar için..

    Umarım bu bilgiler, birilerinin işine yarar.

    Saygılarımla,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufdemir55 -- 27 Mayıs 2014; 22:13:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.