Şimdi Ara

Fatbike Bisiklet Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar genel olarak işe gidip gelmek maksatlı güzel bi kalın tekerlekli bisiklet almak istiyorum. İlerleyen zamanlarda uygun yollu bi elektrik motoru alıp elektrikli bisiklete çevirmeyi planlıyorum. Yol güzergahımda bi adet çok dik yokuş bulunmakta onun için anladığım kadarıyla 750w yada 1000w motor takmam gerekiyor. Bütçe olarak bi limitim bulunmuyor.

    Corelli zengo model bisikleti çok beğendim bu bisiklet hakkında fikir verebilirmisiniz kullanıcı arkadaşlar vs varsa aydınlatabilirse sevinirim. Farklı model fatbike bisiklet önerisi olan varsa onlara da açığım keza aynı şekilde elektrikli bisiklet motorları hakkındada pek bilgim yok. Hatta direk fatbike elektrikli bisiklet alayım dedim ama onlar da saçma fiyatları buluyor. Yine dediğim gibi direk elektrikli kalın tekerlekli bisiklette alabilirim tavsiyelere açığım.

    fren vites gidon vs. hiç bi bilgim yok bizim zamanımızda 21vites ortadan amortisörlü bisiklet en iyisiydi :)) çok geri kaldık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Darth Vader -- 16 Ocak 2023; 3:9:33 >







  • Zengoyu bende gözüme kestirmiştim 3bin lira filandı almadım sonra sürekli zam geldi bisikletlere. Bende alıp sonra kit takarım diye düşünmüştüm. Güzel bisiklet bence alınır. Ama diğer bisikletlere nazaran yorucu olur. Ben tur aldım sırada yol/yarış var. Motor güçlü olursa iyi olur tabi. 750 bile epey güçlü videoları mevcut millet rampa çıkıyor.

  • Bafang 500w hub motor ve yanına da 16ah lik pil alsan seni uzun yıllar götürür. Diğer markaların 1000w 1500w yazmalarına aldanma bu işin ustası Bafang. Getirtebilirsen yurt dışından 750w yada 1000w olanı getirt efsane olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.