Şimdi Ara

Fatih Terim Basın Toplantısı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
2
Favori
5.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arda Turan, NTV Spor'da: "Ben milli takımı bıraktım. Arkamdan neden konuşmalar geçiyor hala anlamadım."

    Arda Turan: "Her şeyi hocamın yüzüne söyledim ama hoca, benim yüzüme söylemek yerine basın toplantısında söyledi."

    Arda Turan: "O bana 'oyuncu' diyor, kendisi de benim hocamdır. Bizde emeği vardır ama artık bıraktım milli takımı."

    Arda Turan: "Çek maçından sonra dopinge girdim çıktık. Hoca bana bir teşekkür bile etmedi."
  • Arda aklınca Nebil'e fırça çekti ama Nebil'in ne söylediğini anlamamış
  • Hiçbir şey anlamadık diyorsunuz Arda bile anlamış çıkıp cevap veriyor :D
  • Orası çok efsaneydi ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asiruhh1903 -- 12 Haziran 2017; 2:44:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: asiruhh1903

    Orası çok efsaneydi ya

    Bu arada bilal meşe yi ilk kez antremanda gördüm dedi
    Fatih Terim Basın Toplantısı


    Olaylardan sonra ilk defa gördüm demeye çalıştı.




  • Tihilu kullanıcısına yanıt
    Ha anladım şimdi ne salak saçma bir olay bu ya teşekkürler cevap için.
  • Ne sesi ft toplantıda

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse kusura bakmasin arda sonuna kadar hakli fatih terim yine cikti basin toplantisinda ardayi medyanin onune surdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda biraz daha net konuşuyor FT hep kaçak
  • Bu son toplantı ve sonrasında Ntvspor telefonuyla birlikte bütün olay hakkındaki görüşlerim şu şekilde;

    Fatih Terim inanılmaz kibirli bir kişilik. Arda Turan'ın avrupa macerasından itibaren bir içerleme ve çekememezlik beslemiş. Hani böyle hocası durumunda olsa bile kendini üstün gören, karşıdan aşırı saygı bekleyen vs. tipler vardır ya aynı o hesap. Disiplinsizlikler gördüm dediği şeylerin birkaçını kendi abartmıştır birkaçını da gerçekten yapmıştır Arda işte bunlar da bu çekememezlik olduğundan dolay aşırı şekilde büyümüştür ve karşılıklı kinlenmeler başlamıştır. Bu arada Arda'nın çekememezliği tabii yoktur da hafiften kapılan gıcıklık basın toplantısında Fatih Terimin Ardaya geçirmesinden sonra kine doğru gitmiş baya..

    Bu kısımdan sonrası zaten rezillik. Araya girenlerle birlikte Fatih hoca tekrar çağırıyor ama hala salak saçma şekilde gönlüm istemiyor ama falan filan diye cümleler kuruyor yani birlik sağlanmış gibi dursa da aslında içerisi hala paramparça ego savaşları hala çok yoğun devam ediyor.

    Sonra zaten Arda çok büyük bir hata yapıyor ve saçma sapan adamlık madamlıktan dem vururken kaç yaşında adama saldırıyor, pişman değilim diyor üstüne savunuyor ee tabii ki Fatih hocanın da ekmeğine yağ sürüyor bu konu. Ya şöyledir böyledir kötü oldu üzücü oldu falan derken içten içe şimdi ağzına ettim hadi defol git falan filan diyor bu çok belli.

    Arda da zaten o aşırı kendini delikanlı görme onurlu görme vs. triplerinden olsa gerek 15 16 yaşındaki ergenlerin yapmayacağı şekilde ben artık buraya yarar sağlayamıyorum benim açımdan her şey bitti şu oldu bu oldu inşallah giderler dünya kupasına tribünden izleriz falan tarzı ağır ergenleşiyor..

    Kısacası koskoca Türk Milli takımı bir kibir abidesiyle bir ego patlaması yaşayıp yaptığı her şeyi adamlığa bağlayan ergen tripli futbolcunun oyuncağına dönüyor.
    O onun yüzüne bakmaz gelsin adam gibi özür dilesin diye bekler öbürü ben ne yaptım kardeşim der o öyle yaptıkça öbürü gider röportajlarda giydirir öbürü hoca bana
    hep arkadan giydiriyo canı sağolsun der vsvs.

    Yazık yani kısacası.

    Bu arada edit: Bizim ülke adam gibi bir ülke olsa idi. Kişisel arkadaşlıklar, dostluklar, isimler profesyonelliğin içine girmeseydi. TFF gerçek bir otoriter olabilseydi, bunların hiçbiri olmazdı. İlk oturacaksın abi kardeş ayağına girmeden Fatih Bey Arda Bey nedir sorun? ne oluyor? napıyoruz? bitti gitti. Bitmedi mi? ceza vereceksin, internetten açıklama yapacaksın.. olmadı mı? kadro dışı bırakacaksın gerekirse hocayı göndereceksin olacak bitecek.

    Sen Fatih hoca bu ya diyip TFF'den üstün konumda tutarsan onu, diğerini de canımız ciğerimiz bir daha onun gibisi gelmez diye pohpohlarsan biri gider diğerini kıskanır onu bitirmek için her şeyi yapar diğeri gider atara atar yapar efendime söyleyim pazarlıklara girer, şunlar buradan gidecek yoksa olmaz der vsvs.

    Tekrar yazık yani kısacası.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheFormul -- 12 Haziran 2017; 3:5:5 >




  • Paso üstü kapalı yarım yamalak konuştu yine, ayar oluyorum bu adamın basın toplantılarına.
  • Olaylar aslında çok net.Fatih Terim Arda'yı küçüklüğünden beri tanıyor.Arda her zaman ona tamam hocam evet hocam yapmıştır.



    Ama Arda büyüdükçe kariyeri yükseldikçe tabiki egosuyla birlikte ufak ufak Fatih Hocasina karşı gelmeye başlamıştır.Arkadaşınızı düşünün.Mesela ayda 2000 lira kazanılan bir işte çalışıyor olsun.



    Sonra ayda 20 binlira kazanılan bir işe büyük firmaya geçsin.Size karşı muhabbeti değişebilir.Itici gelmeye başlayabilir.



    Olay bundan ibaret bence.Yani ortada net sebep falan yok.O yüzden Fatih Terim doğru düzgün birşey anlatamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda acik konustu bence,eger dedikleri dogruysa fatih terimin kibiri ardayi herkesin onune atti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herşeye eyvallah hadi bunlar tartışıyor falan tamam olsun.Ama milli takımda Arda milli takımı bırakıyor diye Türk milli takımını bırakacak oyuncular var.İnanabiliyor musunuz buna.Arda milli takımdan daha değerli yani bunlar için.Baya baya Arda kandırmış bunları tamam bırakmıcam siz de bırakmayın diye.

    Ben Beşiktaşlıyım.Ama bu işte kulüpçülük falan olmaz.Muhtemelen de Caner de bu tayfanın içinde.

    Arda milli takımı bırakıcam dediğinde ben de bırakıcam diyen kim varsa milli takımla ilişiği kesilmelidir.Bir daha seyirci olarak bile maçlara gelmemelidir.

    Böyle saçmalık olamaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsini izledim benim bildiğim tek şey şu prim işi kaldirilacak arkadas. Bu adamlar ülkeyi temsil ediyor orası anadolu kulübü degil milli takim. O formayi giydiginde parayi unutacaksin. Primler başarı olunca cüzi bir miktar verilsin.



    Ayrıca milli takimda alttan gelen özellikle Galatasaray in altın neslinden yararlanilmali.



    Birde bu tür magazin olaylarinin tartışılması maç zamanı yasaklanmali. Oyuncular etkileniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arda NtvSpor'a bağlanıp 'zamanım değerli' diyerek millete saygısızlık yapıyor. Kendine saygısızlık yapıldığını düşünüyorsun madem niye sen de başkalarına yapıyorsun? Sunucu yerinde ben olsam bizim de zamanımız değerli diyip konuşmayı sonlandırırdım.

    Hem FT ile Arda arası, benim hatırladığım, Arda'nın A.Madrid'e gittiğinden beri açık. Yeni bir şey değil. Belki daha öncesi de vardır da biz bilmiyoruzdur.

    Açıkçası Milli Takım bir şey kaybetmedi, hatta iyi oldu. Sorun çıkaran adam yollansın. İsmi kim olursa olsun. Gitmek isteyene de kal denmesin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 12 Haziran 2017; 3:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su hareketleri yapti mi...





    Fatih Terim Basın Toplantısı



    Ft adam vs degil karaktersizin teki. Yalaka.

    Ayrica kimse milli takimdan ustun degildir arda da adam degil. 650 bin ne demek?!

    Aziz basgan cok guzel soylemis pavali kopeklev.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAUL WALKER -- 12 Haziran 2017; 3:32:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milli takım magazin programlarını geçti,çoçuk gibi ekranların karşısına geçip birbirine göndermeler, suçlamalar,saçma sapan açıklmalar,ikisin de profesyonel futboldan anladığı yok.ikiside milli takımı bırakıp gitsin
  • arda sonuna kadar haklıdır. Ft sürekli olayları gecistirip çarpitiyor. Birde adam egosu yüzünden ve artik vs düşmanlığı oluşmaya başladı ft de. Formda olan oyuncuları almayıp çöpleri milli takıma dolduruyor. Her maçta farklı 11. Bizim işimiz çok zor. Ft en kısa zamanda istifa etmeli . topali stoper oynatan adamdan biz medet umuyoruz ya . 80 milyon turkiyeden 2 tan orjin stoper bulamiyorsa bu ft nin ayıbıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fatih Terim neden eveleyip geveliyorsun.Sorulara verdiği saçma cevaplar

    Neden 5 oyuncu alınmadı?

    Hepsinin alınmama sebebi ayrı bazıları form bazıları da olayları neden durdurmadı diye.Yahu böyle şey mi olur?Diyelim ben de o 5 futbolcunun içindeyim ve beni form durumundan almamış ama millet beni primci sanıyor bunu açıklaman lazım.Tek tek Arda'yı prim olayından almadım Burak'ı prim olayından almadım şunu şu yüzden diye açıklaman lazımdı ama hep kaçıldı

    Prim olayı nedir?Bu konuyu açar mısınız?

    Açtım ya az önce(Alakası yok az önce de aynı şeyleri söyledi) Prim olayı temel sebep değil çok önemli değildi falan.Yahu adam sana önemli mi değil mi diye sormuyor açıkla ne oldu.Arda mı Burak mı prim istedi ne oldu ya?Yine top çevirdi


    Ben artık Fatih Terim Yıldırım Demirören Arda Turan'ı milli takım bünyesinde görmek istemiyorum milli takımı ne hale getirdiler.Maçı bile izlemedim




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.