Şimdi Ara

FAZLA FORVET İLE ÇIKARSAM ÇOK GOL ATARIM SORUNSALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimizdeki forvetlere bakalım.
    1 ) Sow
    2 ) Emenike
    3 ) Kuyt
    4 ) Webo
    5 ) Semih (Daha gitmedi )

    Bunların hepsi de Santrafor.Fifa oynayanlarda bilir ST diye geçer.Yani 3 tane Santrafor ile 4-3-3 oynanmaz.Bunu Ersun hocada bilir ama neden hala 4-3-3 takmış bu takım anlamadım.Çok forvetle çıkınca fazla mı gol atılıyor? 4-3-3 oynayacaksan üçlünün ortasında bu saydığım forvetlerden birini oynatacaksın.Hadi oynatamadın sowu sol da oynat emenikeyi ortada ama en azından 1 tane kanat çalım atıp yardırıp gitmeli.Aynı Krasicin formda hali olmadı nani veya di maria gibi.Ya da pedro alexis sanchez gibi.Yoksa bu sistemde biz hayatta başarılı olamayız ki 4-3-3 sisteminde orta üçlü sürekli hareket halinde olması lazım yani sürekli press yapması lazım.

    Baktığımız da Cristian press yapmaz.Emre ara sıra.Meireles tam bir 4-3-3 oyuncusudur press yapar top kapar dağıtır.Topal defansın arasına girer dünyada ki sayılı ön liberolardan gerçekten.O olmazsa olmaz 4-3-3.Diğer yandan CREATIF denen oyun kurucu öldürücü ara paslar atabilen bir orta saha lazım.4-3-3 ortasında oynayabilecek ve biz de böyle bir oyuncu yok onun sıkıntısını çekiyoruz.

    Bize gerekenler:

    En az 1 tane çalım atabilen kanat
    Ve oyun kurucu.

    Ve bunu her taraftarın bildiği halde yönetim hala bunları göremiyorsa yuh gerçekten yuh.

    Topal ve Meireless'in dışında orta sahamıza baktığımız da

    Alper = Creatif tipte oyuncu olabilir ama şuan ki tekniğiyle çok zor.Son vuruşlar ve ara pasları iyi değil
    Cristian = Yoruma gerek bile yok
    Emre = Bence artık yedeğe çekilmeli eski performansından eser kalmamış
    Salih = Sağlam bir alt yapımız olmadığı için almanya da bir takıma kiralık verilmeli bu haliyle biz de oynayamaz zaten yaptığı her hata da medya da yüklenilirse ikinci bir olcan adın vakası olur.
    Holmen = Daha izleyemedik.







  • Brava gerçekten aynı düşüncedeyim. Ama bu doğruyu Aykut Ersun bilmiyor mu, biliyor. Ama Aziz var. Aykut baskıdan kaçtı. Ersun'un eli kulağında. FBnin td. Azizdir azizim. Webo emre kuyt cris anca 2. Ligde oynar artık. Arada patlama yaparlar o ayrı. Ama 2 maç sürer sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum oynamamız gereken sistem 4-3-3 değil.4-3-3 oynayabilmek için elimizde 1 pivot santrafor(Cardozo) 2 kanat oyuncusu(Stoch,Krasic) 3 de çift yönlü ortasaha(Meireles,Emre) lazım.Bunlar olmadığına göre 4-3-1-2 oynayabiliriz

    Volkan
    Gg-Alves-Egemen-H.ali
    Topal-Meireles-Alper
    Salih
    Sow-Emenike
  • hala salihi 11 koyuyorlar şu adamlarla futbol konuşuyoruz birde.Pişmemiş adamı 11 e koyamazsın efendim burası salihin pişmesini bekleyecek bir kulüp değil.Arda gs de pişmedi verdiler manisaya manisada pişti.Sende vereceksin bir anadolu kulubune orada pişecek sonra gelsin başım gözüm üstüne
  • bence kadro volkan-gg-egemen-alves-hasan-alper-meireles-emre-topal-emenike-sow
  • Emre'nin yerine topuz yazsak olur. O ofansif defansif ve şutu da iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baroni gibi cam bekir gibi cb olursa en kral rw lw yi al bir bk yapamaz takim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emenike santrafor mu? Hele Kuyt

    Santrafor dediğin adam bitirici olur,topla fazla oynamaz sadece gol atmaya bakar Emenike ve Kuyt bu tarz değil.
  • La Haine kullanıcısına yanıt
    2010 yılına kadar takım hep 4-2-3-1 veya 4-4-1-1 dediğimiz tek forvetli sistemi oynardı herkes derdi ki büyük takım çift forvet oynar tek forvet oynamaz bu eleştiriler en az 5-6 yıl yapıldı.Sonra Aykut Hoca geldi alın size 2 değil 3 forvet gözünüz doysun tabi bu eleştirenler yahu biz 3 demedik 2 dedik diye 360 derece dönüş yaptılar 2'yi bekliyoruz şuan da bana da en mantıklısı 4-4-2 gibi geliyor fakat her şey de hocaya suç bulmaktan bıktım artık.Davul hocanın elindedir eyvallah ama tokmakta oyunculardadır.İsterse şu meşhur geyik haline gelen 1-9-1 dizilişiyle oynansın Fenerbahçe Konyaspor'a 2-0'dan maç veremez.Birazda oyunculara bakmak lazım.
  • Forumda ortada bir yerde 10 numara ve kanaat lazim desek direkt elestiriler baslar yok o kadar butcemiz yok yok cok fazla ortasahamiz var yok krasic yeterli yok kuyt mucadeleci derler. Halbuki bu takima pivot forvet de lazim webo yerine ustune ustuluk. Cok sey istiyorum ama lazim iste. Torku macinda top tutan bir pivot forvet (cardozo), kreatif bir amc (alex), ruzgar gibi bir kanat (hazard)imiz yoktu. Hal boyle olunca pozisyona giremiyoruz. Paraya kiyalim getirelim hondayi shaqiriyi huntelaari olay bitsin. Basit dusununce bunlar ortaya cikiyor iste. Sow-Huntelaar-Shaqiri oyna arkalarinda Honda, defansta alves ortasahada meireles al 6 yabanci. Yedek olsaydi bari emenike ve kuytu koyardik oraya o cok ayri bir konu maalesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beşiktaş bir futbol takımı. 10 numarası da var kanatları da. bizim ne kanatlarımız var ne 10 numaramız. beşiktaş solda almeida,ortada eneramo sağda mustafa pektemek'le çıkıyor mu maçlara? solda olcayı sağda dentinho'yu oynattı. dentinho'yu çıkarıp bir başka kanat oyuncusu g.töre'yi aldı. biz ise santrafordan bozma kanadı çıkardığımızda kanada yine santrafor alıyoruz.10 numara diye alper'i oynatıyoruz. futbolun temel doğrularıyla böyle bu kadar dalga geçilmez.herkes aptal bir biz akıllıyız.
  • Tamamini okumadim ama Emenikeyi ortada iynatmak iyi bir fikur degil.Sow ortada Emenike kenarda oynayabilir.Hatta son afrika kupasinda milli takimda kanat ice kateden forvet olarak oynayip turnuvada en iyiler arasinda gosterilmisti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağdan soldan yardıran kanatlar ve sağlam bir 10 numaran olmadıktan sonra başarı zor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dün ben de benzerini yazmıştım bunun.ileri uçta 3 tane santrafordan 2sinin çalım atıp çizgiye inip orta açmasını bekliyoruz.stoch oynar belki diye ümitlendik ama en kolay talip ona çıktığı için hemen verdiler yabancı sınırı yüzünden.şimdi elimizde ne oynadığı belirsiz krasic ve caner var kanat oyuncusu olarak.sonumuz hayrola.
  • Bu kadroda ne oynayacağın çok belli 4 1 3 2

    Volkan
    Gg. Egemen. Alves. Hak
    Topal
    Alper. Emre. Meıreles
    Sow. Emenike

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim kadroyla en iyi 4-3-1-2 veya 4-1-3-2 oynarsın. O forvetler merkeze gelecek arkadaş ille de kuytsa arkalarında da oynatabilirsin yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.