Şimdi Ara

Fenerbahçenin gerileme sebebleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar size fenerbahçenin son 2 senede neden gerilediğini söyleyelim yanlışlarımı düzeltin varsa sizde ekleyin
    1-Şike süreci şike süreci yüzünden kadrodaki kilit adamların gitmesi
    2-Yanlış transfer politikası
    3-Geçen yılın başındaki alex polemiği
    4-Takımdaki oyuncuların çok ruhsuz olması
    5-yıllardır başımızda duran aziz yıldırım ve yanlış hamleleri



  • Şahsi fikrim 5.madde.Zaten diğer maddelerin hepsini kapsıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi 4 5 sene once aziz yildrmdan iyisi yoktu ama hakkni yemeylm adamin yptgi iyi islr de var ama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darbe nasil ulkeleri 20 yil geriye goturuyorsa FB'de oyle geriledi 3 Temmuz darbesinde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerbahce'nin basarisiz oldugu yok sadace GS'dan daha iyi degil, buna göre fenerbahce nin basarisizliginin altinda yatan sebep iki yildir takimin basinda olan Terim ve Unal Aysal faktörudur.
  • Kuraklık
    Fazla yağmur yağmaması
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gungorio

    Darbe nasil ulkeleri 20 yil geriye goturuyorsa FB'de oyle geriledi 3 Temmuz darbesinde.

    +1

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sakin ol Sampuan

    fenerbahce'nin basarisiz oldugu yok sadace GS'dan daha iyi degil, buna göre fenerbahce nin basarisizliginin altinda yatan sebep iki yildir takimin basinda olan Terim ve Unal Aysal faktörudur.

    Dimi bu ikilinin ilk senesindeki başarısının altında Bjknin mali çöküşü ve Fbnin şike olayları yok dimi?
  • Ne alaka akrdeşim ünal-terimmiş fenerbahçenin saçma sapan puan kayıplarını görüyoruz aysal terimle alakalı değil durum fenerbahçe küçük takımlara puan veren bi takım haline düştü bunu anlatmaya çalışıyoruz
  • Şike sürecinin verdiği kaos ortamından dolayı hep yanlış transfer politikası.Bence gs gibi yeni bir yönetim farklı bir yapıyla devam etmeliyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yiyim şike sürecini. Aziz Yıldırım hapisten çıktıktan sonra şike süreciyle ilgili ne yaşandı? İlk yil deseniz anlarım ama Aziz çıktıktan sonra hiç birşey olmadı. Şike sürecinin transferle ne alakası var. Emenike holmen kadlec alves alper... Bunları alabiliyodan t.d de alırsın mevkiisine göre topçuda. Madem Aziz 3 temmuz dan çok etkilendi bıraksaydı başkanlığı. Ersun Yanalın isteğine göre bir tek emenike alındı, gerisi kimin isteğine göre alındı bilmiyorum. Fenerbahçe'nin telafisinin olmadıgı bi zaman kafadan transfer yapma şansı yok. Ersun hoca gelmeden önce A.Kiğılı konuşuyodu acelemiz yok acelemiz yok diye. İşte bu zihniyet bitirdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli'de kaçan şampiyonluk.O gün o maç kazanılsa Fenerbahçe 2007 ile birlikte 4 kez üst üste şampiyon olmuştu ve uçup gitmişti.Fb'nin 20-21,Gs'nin de 15-16 şampiyonluğu vardı o gün o maç kazanılsa.100.yıl şampiyonluğuna bile çok sevinilemedi o facia yüzünden.Nitekim arkasından 2010 faciası geldi ki bu çok daha ağır oldu.
  • kardeşim fenerbahçeyi şike süreci bitirdi o kadroda şike yapıldı dedi ama şike yaptığımız için galatasarayı arenada 2-1 yendik ilk derbide beşiktaşı deplasmanda 4-2 yendik değilmi fenerbahçeyi yedi bitirdiler gs tabi şampiyon olur önünde bitmiş bir fenerbahçe var gs bitmişkende biz şampiyon olduk yani haklısın transferleri kim yapıyor belli değil ben fenerbahçenin başına geçsem kadlec holmen cristian webo kuyt bekir volkan demirel meireles yollarım onların yerine adam gibi 2 ortasaha alırım 1 tane defans alırım allah aşkına bu saydığım oyuncular fenerbahçeye ne verebilir webo diyoruzda webo beleş oyuncu anca top çıkarırsan atar meireles adam ne yaptığı belli değil sürekli ahlaksızca hareketler volkan desen zaten adam ne yapıyor kalede belirsiz kapattığı köşeden gol yiyiır bekir kendi kalemize 90a tıkıyor kuyt adam pas bile atamıyor kanat oynatıyorsun cristian varmı yokmu belirsiz kadlec zaten adam geçemez holmen nedir anlamadım 14 yaşındayım fenerbahçenin başına geçsem şu yönetimden daha iyi yönetirim yemin ediyorum kanser olucam bu fenerbahçe yüzünden




  • o facia değil bi kere kardeşim önümüzün kesilmesi o maçda teşvik pirimi var herkes biliyor zaten herkes önümüzü keser bizim biz nasıl 18 kere şampiyon olduk onuda anlamadım gitti o maçda teşvik primi olduğunu herkes bilmesine rağmen birşey yapılmadı çok adaletliyiz maşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elzora666666

    o facia değil bi kere kardeşim önümüzün kesilmesi o maçda teşvik pirimi var herkes biliyor zaten herkes önümüzü keser bizim biz nasıl 18 kere şampiyon olduk onuda anlamadım gitti o maçda teşvik primi olduğunu herkes bilmesine rağmen birşey yapılmadı çok adaletliyiz maşallah

    Kusura bakma da resmi olarak geçirdiğin soruşturmada şike yok diyip de varsayımlar üzerinden o maça şike var dersen bu senin objektif olmadığını gösterir.Tek yapılabilecek yorum 14 Mayıs 2006 Denizlispor maçı,Fenerbahçe için bir dönüm noktasıdır.O günden sonra iki yaka bir araya gelmedi.




  • kusura bakmada kardeşim 2006 faciası değil bu 2011 faciası şike süreciyle bitirilen bir fenerbahçe var emenike,Niang,Santos,Lugano 4 kilit adam gitti kadroya yeni adamlar alındı takım psikolojiken çöktü her an küme düşürülebiliriz diye korku yaşadı tabi bu gsye yaradı rahatca şampiyon oldu ayrıca bizim asıl kadromuz varken bizi kim yenebilirdi bjk ts gs ?
  • o maçta denizlispor ne kadar çirkefdi sahaya atılan meşaleler futbolculara saldırı maç oynanamadı saolsun teşvik primi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: frostburn

    Kuraklık
    Fazla yağmur yağmaması

    aklın sıra gönderme yapmış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: elzora666666

    kusura bakmada kardeşim 2006 faciası değil bu 2011 faciası şike süreciyle bitirilen bir fenerbahçe var emenike,Niang,Santos,Lugano 4 kilit adam gitti kadroya yeni adamlar alındı takım psikolojiken çöktü her an küme düşürülebiliriz diye korku yaşadı tabi bu gsye yaradı rahatca şampiyon oldu ayrıca bizim asıl kadromuz varken bizi kim yenebilirdi bjk ts gs ?

    Neden yenemesin yahu,elbet yenilecek birileri.Bizimkiler de öyle diyor yok namağlubuz vs. diye,ne namağlubu,en az 3 yenilgi alacaksın lig periyodu içinde,kesin gibi bir şey bu.2006 dönüm noktası neden çünkü psikolojik ve moral olarak bitti Fenerbahçe,o şampiyonluk kaptırılmasa en az 3-4 farkla öndeydiniz bence şampiyonluk sayısında.2010'da da kaptırılınca 2011'de şampiyon olmak zorunda kalındı.İşte Aziz Yıldırım'ın 3 sene üst üste şampiyon olacağız sözü yüzünden hepsi.Hırslarının kurbanı oldu.




  • Fenerbahçeyi işte teşvik primleri saçma davalar süreçler bitirdi sağolsun adnan polat gsden kovularak gitti o paranın acısı ondan iyi çıktı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.