Şimdi Ara

FETÖcülerden 'EVET' Kampanyası.. Yer: Düzce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Düzce’de referandum çalışması yapan 3 AKP’li, yağmurdan korunmak için Fetullahçı Terör Örgütü soruşturmasında el konulan Bank Asya’ya ait şemsiyenin altına girdi. Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen referandum yürüyüşü yağmur altında yapıldı.

    FETÖcülerden 'EVET' Kampanyası.. Yer: Düzce

    Yürüyüşe AKP'li Milletvekili Ayşe Keşir, İl Başkanı Hikmet Keskin ve eski Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da katıldı. Eski milletvekili Kaşıkoğlu üzerinde Bank Asya logosu bulunan şemsiyeyi taşırken Keşir ve Keskin de şemsiyenin altına objektiflere poz verdi. CHP, manzara karşısında derhal harekete geçti. CHP İl Başkanlığı, “Bir kişinin sadece Bank Asya'da hesabının bulunması bile kamudan ihracı için yeterli sayılıyor. Bank Asya'nın şemsiyesi altında görüntü veren AKP'liler hakkında yasal işlem başlatacağız” açıklaması yaptı.

    CHP'DEN SUÇ DUYURUSU

    CHP, Keşir, Keskin ve Kaşıkoğlu hakkında ‘Terör örgütü propagandası' gerekçesiyle suç duyurusunda bulunacağını ilan etti. Şemsiyeyi taşıyan isimlerden olan AKP eski Milletvekili Metin Kaşıkoğlu konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Metin Kaşıkoğlu açıklamasında şunları söyledi:
    “Alçak ve kahpe FETÖ/PDY terör örgütü ile tüm bağlantıları ifşa olmuş bir tesisin adının yer aldığı ve tesislerinde yapılan toplantılar sırasında promosyon olarak dağıtılan bir şemsiyenin, bugün farkında olmadan açılıp kullanılması tamamen talihsizliktir. İsmin üstte yer alması nedeniyle fark edemediğim şemsiye, herhangi bir uyarı olmadan bir müddet yağış esnasında kullanılmış, ikaz neticesi derhal kapatılıp kaldırılmıştır. Alçak ve kahpe terör örgütü ile bağlantısı son derece açık olan bir işletmenin isminin yer aldığı şemsiyenin, FETÖ ile mücadelede en ön safta yer alan şahsım tarafından bilerek ve isteyerek kullanılmayacağı tüm kamuoyunun bilgisi dahilindedir.”







  • Bu arada gençler bunlarsa işimiz var....
  • FETÖcülerden 'EVET' Kampanyası.. Yer: Düzce
  • FETÖ'cüler 2010'da AKP'yle birlikte evet demişti hatırlayalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dennis Ritchie

    FETÖcülerden 'EVET' Kampanyası.. Yer: Düzce

    Dostum, o Bayrağın orada hiçbir işi yok. Doğasına aykırı bir kere..
    Kürt-Ermeni Terör örgütü propagandası ile Türk Milliyetçisi ve Baş İdarecisi(Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu)..
    Nasıl? Çok saçma değil mi??

    Fakat şöyle birşey de var..
    Meydanlarda bu apo itinin mektupları okuyanlar..
    Hiç boş bir gün yokmuş gibi tam da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında Terör örgütü mensuplarının herbirini dağdan şehire indirenler..
    Ve bu soysuzların bir çoğunun ayaklarına seyyar mahkeme taşıyanlar...
    Devamında; Vatansever tüm askerleri onlarca yalan dolan uğruna(Ergenekon-Balyoz-Casusluk vs..) sanık yaparken, fetöcüleri ve bu pkk itlerini sanık yapanlar..
    Aynı düzlemde fetöcüleri ve belki de pkklıları da boşalan mevkiideki alanlara yerleştirenler..

    Bla.. Bla.. Bla.. Blaaa..

    Bunlar yalnızca buz dağının görünen kısımları.
    Kısacası; Benim ağzımı açtırma dostum.




  • Kandırılmaya alışanlar kanmaya devam eder. Şimdi de safları PKK hayır diyecek diye kandırıyorlar yazık. PKK ile savaşmış komutanlar hayır diyor ama siz PKK'ya inanın saflar. Bu arada AKP'nin şimdiye kadar olan desteklerini hatırlatalım belki "aaa bir dakika yaa bunları AKP yaptı di mi" dersiniz :)

    FETÖcülerden 'EVET' Kampanyası.. Yer: DüzceFETÖcülerden 'EVET' Kampanyası.. Yer: DüzceFETÖcülerden 'EVET' Kampanyası.. Yer: DüzceFETÖcülerden 'EVET' Kampanyası.. Yer: Düzce




  • Gençlik vakfı yaş ortalaması 50

    Milletvekili seçilme yaşını 25'e düşürdüler ama 30 yaş altında milletvekili yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.