Şimdi Ara

Fiat Bravo Çıkma Parça Gerekli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Edit: Arkadaşlar merhaba Bursa' da çıkma parça lazım bana Fiat Bravo 2011 model, arka sol cam optik krikosu nerde bulabilirim. Bilgisi olan arkadaşlar yönlendirebilirse sevinirim. Baya bir firmayı aradım hiç bir yerde bulamadım şuana kadar.

    -----

    Arkadaşlar merhaba 2 haftadır başım araba camıyla dertte. Arac kapaliyken ve kilitliyken sol arka cam kendi kendini açıyor. Oto elektrikcisi bilemedi, fiatin kendi servisi de yapamadı motor camını degistirmeye çalisiyorlar sorunu anlayamayinca.

    - Sadece sol arka cam kendini aciyor digerlerimde hic bir problem yok.
    - Butonlari söktük oksitlenme de yok.
    - Artik butonlardan (surucu tarafindaki butondan ve kendi tarafindaki butondan) komut almamaya basladi bi seferde görmuyor. Elektrik motoru dahi devreye girmiyor yani tık sesi gelmiyor. Kafasına göre çalışıyor.
    - Ancak arabanın anahtarından uzun süre açmaya basınca diğer camlarla birlikte açıldı. Kapamaya uzun süre bastım bu sefer de hiç sorun yokmuş gibi kapanıyr
    Cam motoru yansa hic hareket etmemesi lazim degil mi?
    - Fiatın servisinde elektrikçi bir arkadaş ilgilendi kendi insiyatifiyle sağolsun. Dedi bunun cam krikoları optik ondan bulman gerekli dedi serviste 650liraymış sadece parçası işçilik hariç. Şimdi çıkma optik sol cam krikosu gerekli bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruminasyon -- 12 Ağustos 2016; 11:02:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.